Pentru a se inalta, trebuie sa stea atarnata de o bara (sa se tina cu mainile) macar 1minut pe zi. si 100% se vor vedea rezultate in timp indelungat. deci intr-un an, doi, sigur se va inalta.
plus volei! ajuta mult!
Utie.si eu am o problema cu cresterea. am 14 ani si 1. 58 .
fac inot de 9 ani si nu m. a ajutat cu nimic sa cresc.
dar, stai linistita ca se poate inalta, fiecare cu ritmul lui de crestere, desi mie mi-ar trebui un pic de ajutor la crestere, deoarece la noi la performanta conteaza f mult si inaltimea.
Buna ma numesc simona si am 15 ani si am 1, 75 si 56 de kg si sunt fotomodel depinde oarecum de inaltimea parintilor de alimentatie se recomanda evitarea stresului.
intadevar esti destul de micuta dar nu-i problema cu un toc se rezolva eu am practicat baschet zi de zi o sa ma fac cat un tanc la 15 ani 1, 75 offf eu sufar un pic.sucesss
Se va inalta sigur dar un sfat nu stati mult la calculator chiar daca mai sariti si faceti sporturi daca stati prea mult e posibil sa ramaneti la fel
Da eu asa stiu ca pana la varsta de 18 cu siguranta va mai creste. dar depinde daca fumezi nu e de bine
nu te ajuta la nimic si eu incerc acum sa ma inalt
In fiecaree zi la aceeasi ora? lol cat de prost as fiii cand vrei frate =]]
Nu va mai bateti capul atata...cat ai inaltimea asta e...eu am 17 ani si de un an de zile tot la 1.55 am ramas.stiu fete care sunt mai mici
Am o prietena foarte buna care acum un an cand aveam 1.62 era mai mică decât mine cu un cap, anul acesta a crescut si ea având cam 1.60... Eu anul acesta 1.70 acum depinde si de metabolism si de gene... părinții prietenie mele sunt mai micuti.iar părinții mei au 1.80 amândoi