| Cristina_3321 a întrebat:

Pana la ce varsta cresc fetele? Cum te inalti? Cunosc pe cineva care are 15 ani si 1, 55...se mai poate inalta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| jahjah a răspuns:

Pentru a se inalta, trebuie sa stea atarnata de o bara (sa se tina cu mainile) macar 1minut pe zi. si 100% se vor vedea rezultate in timp indelungat. deci intr-un an, doi, sigur se va inalta.

plus volei! ajuta mult!

48 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Utie.si eu am o problema cu cresterea. am 14 ani si 1. 58 straight face.
fac inot de 9 ani si nu m. a ajutat cu nimic sa cresclaughing.
dar, stai linistita ca se poate inalta, fiecare cu ritmul lui de crestere, desi mie mi-ar trebui un pic de ajutor la crestere, deoarece la noi la performanta conteaza f mult si inaltimea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana la 18 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da se mai poate inalta pana la 20 de ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate se va inalta inca 5 cm pana la 18 ani dar mai mult nu cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da depinde de fiecare...eu de exemplu am 14 si am 1. 50

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca fac sala de forta mai cresc? thinking
sau depinde la ce aparate fac

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ma numesc simona si am 15 ani si am 1, 75 si 56 de kg si sunt fotomodel depinde oarecum de inaltimea parintilor de alimentatie se recomanda evitarea stresului.
intadevar esti destul de micuta dar nu-i problema cu un toc se rezolva eu am practicat baschet zi de zi o sa ma fac cat un tanc la 15 ani 1, 75 offf eu sufar un pic.sucesss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, procesul de crestere este diferit de la copil la copil, procesul poate dura de la doi ani (durata procesului de crestere, dezvoltare) in timpul pubertatii pana la sase ani.nu va faceti griji important e sa fiti sanatosi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate eu st prea inalt si am 14 ani! Ce n-aș da sa fiu mai scund... Am 1, 67happywinkingcrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu ca dupa ce iti vine ciclu nu te mai inlati mult

| MyraGabrielle a răspuns:

Am o prietena foarte buna care acum un an cand aveam 1.62 era mai mică decât mine cu un cap, anul acesta a crescut si ea având cam 1.60... Eu anul acesta 1.70 acum depinde si de metabolism si de gene... părinții prietenie mele sunt mai micuti.iar părinții mei au 1.80 amândoi

| luiza171 a răspuns:

Nu va mai bateti capul atata...cat ai inaltimea asta e...eu am 17 ani si de un an de zile tot la 1.55 am ramas.stiu fete care sunt mai mici

| Bianca_4925 a răspuns:

Eu am 13 ani si ceva si 1, 61, oare mai cresc?

| lucyone89l a răspuns:

Mai depinde acu poate ea stacneaza dar e mult prea micuta poate se va mai inalta vreo 10 cm dar mai bine sa se apuce de volei sau baschet ca sportu inalta multbig grin depinde daca iti place sper sa nu fumeze ca se ingrasa big grin si ramane mik big grintongue

| AdaNiculescu a răspuns:

Da eu asa stiu ca pana la varsta de 18 cu siguranta va mai creste. dar depinde daca fumezi nu e de bine
nu te ajuta la nimic si eu incerc acum sa ma inalt

| rko a răspuns:

Sportul e cel mai bun remediu in cazul asta

| rko a răspuns:

In acest caz sportul o va ajuta

| gicuman a răspuns:

Se va inalta sigur dar un sfat nu stati mult la calculator chiar daca mai sariti si faceti sporturi daca stati prea mult e posibil sa ramaneti la fel