Substantele chimice inhalate sunt periculoase pentru plamani. In anumite state a fost interzis.
Deocamdata, studiile pot confirma faptul ca vapatul este mult mai putin periculos in comparatie cu fumatul. Desigur, este nevoie sa treaca o perioada mai lunga de timp pentru a se confirma daca intr-adevar exista riscuri pe termen lung in ceea ce priveste vapatul.
Au existat anumite studii in Statele Unite care considerau ca principala cauza a problemelor de sanatate in randul vaperilor a fost utilizarea in tigarile electronice a acetatului de vitamina E, substanța interzisa in Marea Britanie. Insa un vaper poate sa controleze in totalitate ceea ce se afla in vape-ul pe care il fumeaza.
Și...în ce mod se vapeaza
Ca pe tigara tragi in piept, daca nu scoti aburi multi cand tragi, nu e de tine pierdere de timp si banii
Am avut un aramax power care scoate aburi imensi si cand am dat sa vapez din el dabia scoteam doi trei aburi am zis ca vapatul nu-i de mine si l-am vandut
Daca vrei sa incerci ti-l recomand ARAMAX POWER 5000 ca design ca mod de utilizare foarte bun la 185-200 de ron pretul, poti cauta reviews despre el pe Youtube, nu stiu cat in sine e periculos vapatul dar nu ti-l cumpara daca nu stapanesti bine tigarile stii ce zic
Trebuie sa tii cont de multe aspecte cand iti iei un vape, daca tu de exemplu vapezi din 2 in 2 minute fi sigur ca il mananci fript in 2-3 saptamani si cu baterie stricata si atomizator