Ca pe tigara tragi in piept, daca nu scoti aburi multi cand tragi, nu e de tine pierdere de timp si banii
Substantele chimice inhalate sunt periculoase pentru plamani. In anumite state a fost interzis.
Deocamdata, studiile pot confirma faptul ca vapatul este mult mai putin periculos in comparatie cu fumatul. Desigur, este nevoie sa treaca o perioada mai lunga de timp pentru a se confirma daca intr-adevar exista riscuri pe termen lung in ceea ce priveste vapatul.
Au existat anumite studii in Statele Unite care considerau ca principala cauza a problemelor de sanatate in randul vaperilor a fost utilizarea in tigarile electronice a acetatului de vitamina E, substanța interzisa in Marea Britanie. Insa un vaper poate sa controleze in totalitate ceea ce se afla in vape-ul pe care il fumeaza.
Am avut un aramax power care scoate aburi imensi si cand am dat sa vapez din el dabia scoteam doi trei aburi am zis ca vapatul nu-i de mine si l-am vandut
Daca vrei sa incerci ti-l recomand ARAMAX POWER 5000 ca design ca mod de utilizare foarte bun la 185-200 de ron pretul, poti cauta reviews despre el pe Youtube, nu stiu cat in sine e periculos vapatul dar nu ti-l cumpara daca nu stapanesti bine tigarile stii ce zic
Trebuie sa tii cont de multe aspecte cand iti iei un vape, daca tu de exemplu vapezi din 2 in 2 minute fi sigur ca il mananci fript in 2-3 saptamani si cu baterie stricata si atomizator