anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe mâini pun mușchi ușor, pe picioare pun muschi ușor, dar burta nu pot sa o dau jos. Oare nu fac destul de mult sport sau de ce

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Elinelaaaa a răspuns:

E posibil sa nu faci exercitii corespunzatoare abdomenului happy

| Catrice a răspuns:

Oare chiar faci ceea ce trebuie?!

| Simpatic a răspuns:

Nu conteaza cat sport faci importanta este dieta.
Trebuie sa faci si abdomene ca sa stimulezi abdomenul sa arda din grasimile din jurul sau si sa il tonefiezi, dar absolut toate exercitiile nu au nicio valoare fara dieta corespunzatoare.
Sa-ti dau exemplul meu dupa numai 5 luni de sala sunt mai mare decat unii care fac de 1 an de zile, unii dintre ei i-a suplimente eu nu, ma ajuta genetica, dar eu fiind endomorf nu sunt sculptat, nu sunt definit sau striat ci mai degraba am alura de powerlifter caci sunt pompat ca si cum sunt pe creatina non-stop laughing, ar trebui sa fac definire, mult cardio si sa fiu atent la carbohidrati ca sa ma definesc...

| Cosmin86 a răspuns:

Serios? Pui muschi usor?
Cand cineva vine cu exprimarea "muschi la maini" e clar un COPIL FIRAV.

Cate discuri legi de tine cand faci tractiuni?

| Drg?_Andrey_2000 a răspuns (pentru Simpatic):

Bai Frate esti la raspunsuri la toate intrebarile!
Ai facut din asta un Job?
PLS Raspunde si la a mea!

| Violleta2022 a răspuns:

Tripleaza exercitile de abdomene si invata sa le faci corect, ca-i evident ca ori nu sunt suficiente cate faci, ori nu le faci corect, sa accesezi muschii abdominali.

| Goete a răspuns:

Pe maini sinpe picioare muschii se confunda cu grasimeawinking

| Simpatic a răspuns (pentru Drg?_Andrey_2000):

Nu, sunt unii mai obsedati ca si raspunsuri decat mine.

ps: la care intrebarea sa ma uit pe profilul tau ca deja ai primit raspuns la ultima!

| Drg?_Andrey_2000 a răspuns (pentru Simpatic):

Ultima adica, prima aia de sus cu procesoru!

| Simpatic a răspuns (pentru Drg?_Andrey_2000):

Am raspuns acum!