Eu port lentile de contact air optix ...am mai purtat si purevision doar ca nu mi se pareau la fel de comode-le simteam pe ochi.
Air optix aqua...mi se par mult mai comode iar ochiul se oxigeneaza mai bine solutie folosesc SOLO CARE.
Eu am incercat la inceput niste lentile lunare purtabile pe timpul zilei, insa desi erau confortabile, dupa cateva zile au inceput sa mi se inroseasca ochii. Acum folosesc Air Optix Aqua, insa desi teoretic acestea se pot purta ocazional si peste noapte, dupa 12 ore de purtare continua ochii incep sa mi se inroseasca. Vreau sa incerc si alte marci, m-am gandit la Biofinity, insa astept si alte sugestii.
Ca si solutii, am incercat pana acum AO Sept Plus, Biotrue, Gelone si Options Multi, mie mi se par toate absolut la fel.
As fi interesat de experiente cu mai multe marci, sa stiu impresii despre fiecare.
Ma interesa mai mult ce marci ati incercat si cum vi s-au parut fiecare. Ca sa spui care sunt "cele mai bune" trebuie pentru inceput sa le incerci pe toate.
Am incercat cateva, si cele mai bune mi s-au parut de la air optix, ceva neclar?
Foarte neclar. Am inteles ca sunt cele mai bune din cele incercate de tine, nu am inteles insa care sunt cele pe care le-ai incercat. De exemplu Biofinity ai incercat? Purevision 2HD? Acuvue Oasys? Concret ce te-a nemultumit la celelalte?
Ei bine, nu-mi mai amintesc toate care le-am incercat, dar nu m-au satisfacut defel. Ba imi cadeau intr-una, ba ma deranjau la ochi, ba ma durea ochiul si nu le suportam. La un moment dat am vrut sa iau ochelari, dar am incercat si alte lentile. Pana la urma, o pereche chiar m-a satisfacut: vedeam bine, nu ma dureau ochii, si nu-mi cadeau decat daca mi le scoteau parintii.
ralucaralu întreabă:
anonim_4396 întreabă: