anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru cei ce au astm sau stiu ce este...Nu prea pot redpira am respiratia greoaie ce pot face fara pastile si din astea? Eu cand am probleme dau un puf de ventolin dar nu pot sa dau mereu tocmai de aia intreb. Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Fa inhalatii cu apa sarata, dar de ce nu te duci la medic? este o boala periculoasa si ne tratata corespunzator, dauneaza si se agraveaza in timp.
Iti spune o persoana care se confrunta cu asa ceva din 2000straight face am crezut ca este o gluma si astzi sufar enormstraight face
De cand ai probleme? doar Ventolin folosesti? cati ani ai?
O zi frumoasa sa ai si nu ezita sa imi scrii chiar si in privathappy

4 răspunsuri:
| ionutalex13 a răspuns:

In timpul crizelor de astm bolnavilor li se da sa inghita cafea de orz si bucatele de gheata sa miroasa amoniac.la gamba se pun comprese cu mustar iar tot corpul se freaca cu perii.aerul din camera unui bolnav de astm trebuie sa fie in permanenta curat fumatul sa fie interzis iar daca totusi se fumeaza si nu se poate deschide un geam langa capul bolnavului se pune o tava cu amoniac

caramela
| caramela a răspuns:

Am incercat sa iti trimit mesaj, dar nu accepti mesaje...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru caramela):

Poti sa imi raspunzi aici daca stii

caramela
| caramela a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai numai Ventolin folosesti? ultima data cand ai fost la control? foloseste creion nazal daca se infunda nasul/guma de mestecat puternica..eu asa fac..sunt trucuri mici, dar care au efect, inhalatii cu apa sarata.
Sanatate multa!