| ALEXANDRA1356 a întrebat:

Pentru cei frumatori.
[ Intrebare pentru fratele meu - 22 ani].
El fumeaza de vreo 3 ani. Si astazi de exemplu i s-a intamplat sa nu simta ca fumeaza deloc. Adica el aprinde tigara, o fumeaza, dar nu are senzatia aia de dupa fumat, nu are absolutb deloc senzatia aia de tigara, ci ca si cum ar inspira aburi. I s-a mai intamplat asa de vreo 3 ori, acum vreo 2 luni. Ce credeti?
Vrem o parere, nu vorbe gen "sa se lase ".

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Se mai intampla sa nu iti cada,, bine,, tigara

| thegatekeeper a răspuns:

Am patit acelasi lucru in perioada in care fumam si am observat ca se intampla la fel in cazul mai multor persoane. Dupa o vreme, te obisuiesti cu senzatia aceea, organismul nu mai reactioneaza la substantele din tigara si nu mai "simti" nimic, in cazul in care fumezi in fiecare zi, constant. Solutia ar fi o pauza de cateva zile sau chiar o saptamana de fiecare data cand se intampla asta- am observat ca functioneaza.

| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Sa incerce tigari mai tari cu nicotina mai multa decat de obicei happy

| ALEXANDRA1356 explică (pentru Deeaaaaaaaaaaaa):

A incercat si degeaba. Simte ca si cum ar inhala aburi.

| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns (pentru ALEXANDRA1356):

Stiu cum e thinking adica tragi asa ca nebunu si nu simti nimic, dar la mine cel putin era din cauza nicotinei scazute, spune-i sa faca o pauza de o zi si dupa aia sa reia iar poate va avea efect thinking

| Scarbo a răspuns:

Nu mai are cum sa se lase, poate doar prin hipnoza, e dependent, gata e pierdut.