Cam da, trebuie operație pentru a repune mandibula la forma inițială. Dar poți încerca și alte remedii până la operație. Cum spuneam, ai putea să faci anumite exerciții așa încet încet dar trebuie făcute zilnic. Nu știu ce exerciții ai putea să faci sincer, cum se numesc. Sau poți recurge la operație maxilo-facială.
Dacă o să continui să cauți pe net, o sa afli că poți să mori în 3 ore (eu aflu d-astea și când mă doare capul).
Mai bine du-te la doctor și o să rezolve el tot.
Cum să fie operație pe viu? Ai muri de durere ai leșina și face infarct. Se face anestezie generală. Îngeneral se fac anestezii generalela aceste intervenții maxilo faciale. Dar depinde de medic de felul în care este mandibula strâmbă. Deci se face cu anestezie. Dar poți încerca și alte remedii înainte de a recurge la asta.
Ai zis că ai mandibula strâmbă. Aparatul dentar este pentru a îndrepta dantura, dinții. Aparatul dentar este strict pentru dinți.
A deci e exclus orice fel de aparat...sigur o sa trebuiasca sa fac operatie baga-mi-as
Si eu am avut muscatura stramba si am fost nevoita sa imi pun aparat dentar pe care il purtam acasa si noaptea( nu puteam vorbi cu el). Parca l-am purtat un an si ceva si am avut rezultate foarte bune, nu cred ca e nevoie de vreo operate.