Salutare! Aceste stări pe care le manifești nu ar trebui să existe.Ar trebui să discuți cu părinții tăi și să rezolvi această problemă pentru că te poate afecta emoțional pe mai departe. Întâi trebui să identifici ce determină să te manisfești în acest fel și să combați asta cu ajutorul părinților tăi și poate a dirigintei.
Pentru mine e mult mai bine la scoala de cat acasa.La scoala intr-adevar dam carne sa manance cam la toate profesoarele? dar acasa mereu sunt certuri.Iesi afara cu prietenii in pauze, striga dupa fete si incearca sa fii mereu ocupat si sa nu te gandesti ca acum faci scoala degeaba ca te ajuta in viitor
Probabil ai patit ceva sau un anumit lucru te-a marcat in mod negative cand erai mai mic, incearca sa porti diferite discutii cu parintii cu profesorii, poate se intampla sa ai fobie de multimer, in afara de scoala mai patesti sa ti se intample si in alte locuri problema asta?
Chetiile astea le fac deja, doar ca nu suport sa aud de scoala. E ceva groaznic cand stiu ca stau 6-7 ore la scoala, mai si scriu daca am chef si mai si invat si imi pierd in jur de 10-12 ore pe zi. Pauze nu am decat de 5 minute si una de 10, profii au harfe, colegii la fel, parintii au asteptari mari...
Ești doar anxios. Acum depinde și de ce spui ca e stresant (lecții prea multe/grele, vorbe urate din partea colegilor).
Mai indicata era intrebarea "Ce sa fac" decat "De ce". Pentru ca "de ce?" nu avem cum sa stim noi. In schimb, stii tu. Tu stii ce se intampla la tine in scoala, mai exact in clasa. Tu stii cum sunt colegii, profesorii, cum se preda materia etc. Noi nu stim nimic.
Cred că ai nevoie de câteva kilograme de untură cu care să ungi şcoala pe la colţuri vineri seara. Până lui o mănâncă câinii, şi uite cum ai scăpat de scoală.
Mersul la scoala face parte din ordinea generala a lumii; si a vietii, pana la urma. Trebuie sa inveti o meserie pentru a te putea intretine. Poti trai fara mancare, fara haine, fara un adapost? Nu. Deci asta e drumul, fie ca ne place, fie ca nu.
Lafel este la toti, crezi ca la mine a fost usor sa imi zica mama sa iau minim 8 in test la mate si eu sa stiu ca iau 4?
Asta e viata