Ai incercat sa faci flotari sau sa faci exercitii de forta cu mainile? Sportul pe langa ca te scapa de stres si anxietate, dezvolta si musculatura si controlul propriului corp.
Si pana la asta ar fi util sa isi faca si ceva analize. Posibil sa aiba vreo lipsa de ceva vitamine-minerale.
E genetic, de mic îmi tremură mâinile nici cu anxietatea nu are legătură.
Flotări da, dar tot îmi tremurau mâinile, de când sunt mic de întâmplă. O sa îmi iau niste gantere și așa aveam de gând dar acum e mai rău că anxietatea socială îl amplifica
Eu fac calistenice cand vin de la munca timp de 30 de minute sau o ora si scap de stresul care s-a acumulat pe toata perioada zilei.
Am auzit că asta ajuta și pe anxietate sociala e adevărat? Oare ajuta și pe depresie?
Îți mulțumesc frumos, daca ești amabil de unde pot comanda unul de calitate și să nu fie foarte scump? Pfff nu mă așteptam să existe remediu pentru așa ceva daca chiar ajuta e incredibil nu m-ar mai judeca și bârfi unii tâmpiți și tâmpite!
Da, in statele cu mai multa apa calda ca la noi si legi mai normale, se recomanda inclusiv Maria Juana de fumat in scopuri medicinale, la depresii si altele.
Aia prăjește creierul
La noi nu știu ce e normal pentru orice chestie minora ești judecat și denigrat eu nu mă consider un om destept dar unii zici că au venit din evul mediu și nu doar bătrâni și tineri,eu cred că nu o sa ne mai revenim, tocmai hotul te face hot prostul prost și nebunul sau incultul, analfabetul in toate felurile! Sa nu mai zic că îți trebuie bani sa ai așa ceva, chiar multi, cauzează cu timpul pierderi de memorie afectează ireversibil funcția cognitivă deci nu e chiar așa de benefica. societatea asta de drogați unu in plus mai lipsea
Da te rog un studiu conforma caruia e asa. Si zaharul si alcoolul prajesc creierul si le consumam majoritatea in exces.