| RAY a întrebat:

Persoane pe aici care au probleme cu ficatul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Steatoza hepatica grad II, dar avand in vedere ca am slabit 12 kg, presupun ca merg spre bine; vad la vara. la ecografie.

| RAY explică (pentru minrest):

Ce alimentatie ai?

| minrest a răspuns (pentru RAY):

Bogata in produse animale, cam un an am redus foarte mult consumul de paine, si am practicat inotul, din pacate de patru luni nu am timp de inot.

| RAY explică (pentru minrest):

Da-mi exemple te rog,imi vine greata de la tot ce manac,conserve de peste, fasole, seminte, alune, nuci doar de la legume, fructe nu imi vine

| doctorandus a răspuns (pentru minrest):

Dap, elimini painea, pastele, zaharul si alcoolul din alimentatie. Nu e o solutie magica, dar ajuta.

| RAY explică (pentru doctorandus):

Am eliminat

| minrest a răspuns (pentru RAY):

Ieri am mancat o felie de somon salbatic initial congelat, la cuptor, cam 150 g paine, 250 g cartofi si 250 g cartofi dulci, la aburi; alaltaieri trei oua fierte, 200 g paine, feliute de salam de Sibiu si cascaval; cate o singura masa pe zi si deja am scazut sub 90 kg; astazi insa voi lua doua mese, merg la mama, vine fetita mea cu iubitul si o sa mancam muschi de porc, piure, o sa bem bere asa ca sa fiu multumit daca nu urc peste 90 iarasi.

Întrebări similare