Eu cred ca ar trebui sa te duci la medic sau sa rogi pe cineva sa se uite la bubite. Odata in viata toti trebuie sa aiba varsat de vant iar daca nu ai avut niciofata varsat de vant inseamna ca ai acum!
Nu. Nu este din cauza ca te'ai epilat pe maini. Posibil sa fi luat si tu pojar. Ia acele 2 bubite care ti'au aparut pe cot cred ca este din cauza ca te'ai epilat. [si eu cand m-am epilat pe maini, mi'au aparut niste bubite pe cot ]
Nu stiu ce sa zic. Cred ca ai pajor. ar fi bine sa te duci la docto sa-ti spuna ce ai exact
Daca te maninca inseamna ca ai varsat de vint asa ca nu te speria nu e din cauza epilarii va trebui sa stai in carantina cam 7-14 zile si sa ungi bubitele cu verde de briliant, atit ninic special li se intimpla tuturor o data in viata asa ca profita de vacanta in care nu mergi la scoala
Ciudat, si mie mi-au aparut, si am inteles ca e cv virus De la epilat ti se fac iratatii, insa trebuia in toata zona unde te-ai epial, nu doar pe cot, mai ales daca ti-au aparut si altele.Iti recomand sa mergi la un medic sa vezi despre ce e vorba in cazul in care bubitele se extind sau nu se vindeca in urmatoarele 3-4 zile
Este posibil sa fie o iritatie.
sau ai facut varsat
, dar la varsat bubitele au un lichid in interior
Este posibil sa fie o iritatie.
sau ai facut varsa, dar la varsat bubitele au un lichid in interior
Raspunsurile de mai sus, desi sa speram ca nu e cazul, sau pur si simplu te-ai iritat, se mai intampla si daca e asa vor trece de la sine(spun din experienta)
Poi cand m-am scarpinat, s-o facut mai mare adica s-a marit si m-am speriat ca parea sa aiba ceva in interior.Am vrut s-o rup dar cand am incercat asta m-o cam durut si nu am mai rupt-o... Asta e bubita de varsat de vant? Ca eu nu prea stiu ceva despre varsatul de vant.
Nu stiu dar am avut si eu si sora mea varsat de vant, si stiu ca aveam niste bubite cu un lichid in interior
Razzvan1612 întreabă: