| NowForYou000 a întrebat:

Please help. Am o problema de cand ma stiu... parul. Niciodata nu l-am avut cum mi-am dorit. Azi inainte sa ies afara m-am chinuit o eternitate sa-l coafez, dar tot aiurea imi statea. Dupa ce-am iesit afara am vazut o fata si avea un par fff lung si fff des*OMG AMAZING hair*. As vrea sa nu il mai am uscat, ci sa fie stralucitor, si sa nu il mai am"Frizz", ci sa il am ff drept. Ce pot face in privinta aceasta? Ce sa cumpar de la farmacie sau online? Stiti cum arata parul atunci cand ne punem extensii!? Arata minunat, stralucitor si foarte DREPT si DES, dar eu il vreau asa natural. Deci :
1. Ce sa imi cumpar si cat costa ca parul meu sa creasca mai repede(pentru ca mie imi creste greu)?
2. Si ce sa imi mai cumpar ca parul meu sa fie FOARTE DES... ca si cum as purta 10 extensii. Aa, da, si sa scap de efectul de "Frizz hair".
3. Fiolele sunt bune? Sau stiti un tratament? Nu conteaza ce sa folosesc, dar parul meu vreau sa arate exact ca acesta :
https://ro.pinterest.com/pin/57772807700836498/
https://ro.pinterest.com/pin/365565694747625084/

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| HazelEyes77 a răspuns:

Cred ca nu e femeie in lumea asta care sa nu si doreasca un par frumos, stralucitor si bogat indiferent de lungimea lui. Din pacate nu toate ne putem lauda cu asa ceva. Calitatea firului de par tine si de mostenirea genetica, de alimentatie, ingrijire, stres, poluarea din mediu, afectiuni ale tiroidei si dereglarea hormonala-in special un excesul de testosteron. Din nefericire parul nu creste peste noapte nu se indeseste repede si nu devine mai sanatos dintr o data. E nevoie de timp si de o ingrijire si hranire atenta. Nu exista in comert produse minune care sa l faca sa creasca -alea sunt doar tehnici de marketing bine puse la punct. Fa masaj capilar cu ulei de ricin si masline putin incalzit de 2 ori e saptamana. In fiecare zi frectioneaza scalpul cu tinctura de ardei iute si brusture deoarece stimuleaza cresterea si indesirea parului. Foloseste un sampon naturist din plante bland cu scalpul. Si uleiul de cocos e excelent pentru par. Ceaiul de urzica, nuc si rozmarin sau tincturile aceste plante ajuta mult. De 2 ori pe satamana foloseste sucul de ceapa si ghimbir deoarece fac minuni pentru cresterea parului. Tine l in cap o ora si spala te cu sampon. Remediile naturiste sunt eficiente si ieftine in acelasi timp dar se cere perseverenta si multa rabdare daca vrei sa ai rezultatele scontate. Nu se intamla peste noapte. Numai bine

6 răspunsuri:
| Sorinlelele a răspuns:

Du-te si tu la un stilist ceva.

| NowForYou000 explică (pentru HazelEyes77):

Iti multumesc pentru informatii. Chiar am sa incerc. Dar mai am o intrebare : uleiurile le aplic si apoi ma clatesc? Sau le aplic dupa ce am spalat parul? Si cat timp se lasa pe par?

| HazelEyes77 a răspuns (pentru NowForYou000):

Da dupa ce aplici uleiurile masand bine dupa care iti invelesti parul cu un prosop sau o caciula timp de o ora. Dupa care te speli cu samponul din plante. Ma bucur ca te am putut ajuta. Si eu m-am confruntat cu caderea parului si cu alte probleme ale scalpului si sunt remedii pe care le am folosit si eu si m au ajutat. Numai bine

In legatura cu urzica, rozmarin si nucul. Am doar găsit uleiuri, iar urzica am gasit doar tinctura de urzica. E buna tinctura sau uleiul? Sau trebuie sa fie ceai?

| HazelEyes77 a răspuns (pentru NowForYou000):

E buna tinctura de urzica ba chiar e mai eficienta decat ceaiul.

Si inca ceva... Cand aplic masca, pun cate putin din toate uleiurile?