| NuStiuCeNumeSaImiPun a întrebat:

Poate o sa vi se para ciudat.cum sa ii zic tatei ca am nevoie de protejslip? Mama e in italia sau is putea spune la tel?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
16 răspunsuri:
| francesca89 a răspuns:

Poi de ce sa'i spui? costa 3 lei,gasesti la orice abc,nu cred ca ai nevoie de acordul tatalui tau si oricum,si daca ii spui, ce se intampla, e o rusine sau ce?

| Holocaust a răspuns:

Buna.Ceva gen"Tata am nevoie de ceva banii!-el:de cee?-.tu:chestii de-ale femeilor tongue!" sau ceva de genu'.e mult mai simplu si nici nu-i zici asa direct. Sper ca te-am ajutat happy

| EmaS a răspuns:

Spune-i ca ai nevoie de niste bani, pentru niste produse necesare igienii corporale, specific femeilor.

| princebarbie11 a răspuns:

Ai putea sa-i spui ca ai nevoie de niste bani si iti cumperi tu de la magazin.

| gioia a răspuns:

Îi ceri bani și dacă insistă să stie pentru ce vrei bani ii spui ca ai nevoie de tampoane nu intra in detalii cu protejslip ca mai mult ca sigur ca nu pricepe ce is alea. Daca ii spui ca vrei tampoane garantat ca a doua oara nu te mai intreaba pentru ce vrei bani

| BebeStrumf a răspuns:

Cum a spus si @Ema, poti sa'i ceri bani tatalui tau pentru nevoile tale igienico-personale.Bafta:*

| Tania a răspuns:

Pai ceri bani pentru altceva si iti cumperi ce ai nevoie daca iti este rusine sau ii zici mamei tale la tel.ea o sa vb cu tatal tau, iar el o sa iti dea banii necesari fara sa puna intrebari

| Lorely a răspuns:

Daca intr-adevar nu vrei sa stie, sa mai opresti din bani cand mergi la cumparaturi, dar nu foarte multi 1-2 lei de fiecare data si asa se aduna baniibig grinlaughing

| NuStiuCeNumeSaImiPun explică:

Hmm eu i-am scris o scrisoare si i-am zis cat am inteles eu ce inseamna protejslip i-am zis asa:
Deci mie de vreo 2, 3 luni a incepit sa-mi curga o chestie albicioasa din...(mai jos de buric).Am auzit ca sunt protes-slip.Am citit pe internet ca sunt bune pentru problema pe care o am.Motivel pentru eu care as vrea sa-mi sumpar protej-slip este ca nu sa-r mai pata chilotei.Si in plus am citit pe net ca e igienica.Chestia aceia albicioasa imi curge in fiecare zi.Stiu ca mai am putin si0mi vine menstruatia.Deci intrebarea e : Imi dai voie sa-mi cumpar protej-slip? Daca vrei sa stii mai multe cauta pe net.
Asa i-am scris in scrisoare ce ziceti sa eu dau sau sa ii zic ca am nevoie pentru chesti de ale femeilor?

| Holocaust a răspuns (pentru NuStiuCeNumeSaImiPun):

Stiu despre ce vorbesti straight face Eu, in locul tau as ramane la varinta cu_chestii de-le femeilor_nu cred ca e o chestie asa grava,(chestie albiciosa=leucocite moarte)din cate stiu eu e din cauza unei infectii urinare.Se intampla-de la mare,strand se iau bacterii-asta e.Sper ca te-m ajutat. Sper ca ai vb cu mama ta despre mica problema, si ai putea sa mergi la un medic, un mic control nu strica(nu-ti face griji ca nu trebuie sa te dezbraci) -doar un test de. urina :-&.

| NuStiuCeNumeSaImiPun explică (pentru Holocaust):

N-am fost la mare... deci

| Holocaust a răspuns (pentru NuStiuCeNumeSaImiPun):

Nu am spus clar ca de la mare-am dat doar un exemplu- oh go on -poate pur si simplu din apa in care te speli,chiar si de la sapun poate fi-pentru ca in ziua de azi nu mai gasesti calitate,nu stiu thinking,dar daca e ceea ce cred eu,e infectie urinara, acum. faci ce vrei-am dat doar o opinie happy, ok?

| francesca89 a răspuns (pentru Holocaust):

Exista si scurgeri NORMALE stii?

| NuStiuCeNumeSaImiPun explică (pentru francesca89):

Sigur? E normal? Sa nu incep sa ma panichez e mai degraba un alb

| francesca89 a răspuns (pentru NuStiuCeNumeSaImiPun):

"O scurgere vaginala (leucoree) in anumite cantitati este normala la femeile sanatoase, aceasta fiind modalitatea vaginului de a se curata singur si de a mentine o stare de echilibru. Asadar, cand vaginul este sanatos se mentine "in forma" tocmai prin aceste secretii, perfect normale.

Acest lichid secretat are un usor miros (nicidecum neplacut), o consistenta laptoasa, o culoare alb-tulbure sau transparenta, iar in momentul in care se usuca pe lenjerie capata o nuanta galbuie. Cantitatea secretata variaza in functie de ciclul menstrual si de la femeie la femeie." topsanatate.ro

| xPurrffecttx a răspuns:

Hellăuu love struck ツ.

Uite îi poții spune tata uite poții să îmi dai niște bani el va spune pentru ce ai nevoie de bani iar tu vei spune vreau să îmi cumpăr ceva dulce.
Baftă love strucklove struck!

Pa, pa kiss.

Fundă puppy dog eyespuppy dog eyes?