De ce nu mergi la medic?
De ce stai si acum acasa, dupa 2 ani de problemă.
In plus ar fi trebuit să-ți asumi. Normal ar trebui facut totul cu prezervativ, ca daca foloseai nu ai mai fi avut grija asta pe cap
Deci cel mai probabil e de la fata aia daca durerea asta de burta a aparut la cateva zile dupa acele contacte cu acea fata, nu? Pai am fost la doctor si mi-a facut ecografie si a iesit buna si mi-a prescris medicamentul ibutin si a zis sa il iau timp de o luna si sa ma intorc si daca voi fi la fel a zis ca va face altceva dar ma cam tem ca iau degeaba medicamentul asta ca il iau de duminica si absolut nici o schimbare...
Pai asta i ca nu mi-a spus doar a zis sa il iau o luna...
Nu exista asa ceva. Ți a pus un diagnostic si ar fi trebuit să-ți zica de ce. Ori Minto ori esti într-un oras cu doctori de toata minunea...de mai multe ori ai pus intrebari si te am intrebat pentru ce ti-au dat un medicament sau o crema si ai zis ca nu ti a zis...
"IBUTIN 300 mg este indicat în: - tratamentul simptomatic al durerilor legate de tulburările funcţionale ale tubului digestiv şi ale căilor biliare; - Tratamentul simptomatic al durerilor, tulburărilor de tranzit şi disconfortului abdominal legate de tulburările funcţionale ale tubului digestiv."