| SrnDeea a întrebat:

Poate sa îmi spună cineva păreri despre doamna doctor Oancea Mihaela? Ce doctor de la clinica Novogyn îmi recomandați?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu o cunoastem.

4 răspunsuri:
| Mirel4412 a răspuns:

Un Doctor nu are numele lui dat degeaba, toti sunt buni. Habarnam ce clinica e aia, si nu cred ca are cineva habar de aici, mai bine suna si vorbeste cu doctor Oancea si intreab-o ce parerea are despre ea, daca e buna sau nu ca medic.

| pescolino2010 a răspuns (pentru Mirel4412):

Oare ce va raspunde doamna oancea cand ii va fi adresata o asemenea intrebare? laughing

| Mirel4412 a răspuns (pentru pescolino2010):

Doamna Oancea in prima faza o sa fie surpinsa si amuzata, intr-un final va inchide telefonul si va povesti familiei la masa ce dementi o suna laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Depinde cum te prezinti!
Am o prietena care este medic ginecolog si-mi spunea ca ea trateaza pacientele dupa cum se prezinta la consult, spalate, murdare, mirosind samd.
asadar fii si tu curata, spalata, mirosind frumos, vorbind respectuos si cu siguranta vei primii respectul si atentia cuvenita.