Da, poti. Simptomele vor aparea cam la o luna de la conceptie: oboseala, somnolenta, balonare, greturi matinale, dureri mamare.
DA! DA! POTI! DECE NU TE-AI PROTEJAT? CE-I CU VOI, OAMENI BUNI? DACA NU TE DUCI URGENT LA UN CABINET DE PLANIFICARE FAMILIALA, AI SA VEZI, SI SIMTI TU NUMA` SIMPTOME!
Da, poti ramane. Poti ramane insarcinata in orice perioada a lunii. Cat despre simptome... eu te sfatuiesc sa faci un test de sarcina daca crezi ca ai ramas, nu sa cauti simptome pentru ca ajungi sa t-i le autoinduci. Bafta!
Da poti ramane..si simptome esti ametita, iti e greata, oboseala tralalauri din astea
Bineinteles ca poti ramane! si simptome se poate sa fie tarziu atunci cand apar.nu o sa ai ameteli din prima saptamana. fa un test de sarcina, mergi la ginecolog si apoi invatati sa va protejati, nu mai fiti atat de incostienti.in felul asta poti impiedica o viata sa vina pe lume(facand un avort)sau poti aduce pe lume un copil pe care, poate nu il doresti, si cine stie ce se poate intampla.
Eu stiu ca inaintea menstruatiei e cea my fertila perioada. in ceea ce privesc simptomele, acestea variaza de la o persoana la alta dar principalele ar fi: greata, ametzeli s. a. e prea devreme pentru simptome my accentuate, in orice caz gandeste_te bine si fa un control.
In timpul menstruatiei?
chiar nu imi dau seama cum ai putut face asa ceva! chiar nu mai ganditi deloc!
EffieStone întreabă: