O ora? Adica tu aveai deja pastila pregatita? Nu mai usor fugeai si luai un prezervativ inainte sa bagi strudelul in tine? Mama ta de proasta. Cum naiba va e mai usor sa fugiti sa luati pastila de a doua zi, care are efecte destul de nasoale asupra fizicului, dar la prezervative nu va grabiti asa? Sper sa fii gravida.
Nici eu nu sunt de acord cu ce a facut dar urat i-ai mai raspuns. Decat sa raspunzi asa mai bine nu o mai faci deloc. Se vede de la o posta ca esti hater sau frustrat... sau ambele.
Din păcate s-a rupt prezervativul, nu a fost neprotejat, oricum am luat-o după o oră nu prea exista risc dar pe urmă am aflat ca sunt in perioada fertila sau poate chiar la ovulatie!
Si nu s-a terminat, doar cand a scos-o, a fost luata pentru prevenție
Daca ai luat pastila dupa o ora atunci nu vei ramane insarcinata, mai ales ca el nu si-a dat drumul inauntru. Trebuie sa stii ca exista efecte ale acelei pastile, printre care si dereglarea ciclului dar in timp toate revin la normal. Si inca un lucru: macar un an sa nu mai iei pastila de a doua zi.
Multumesc mult, chiar aveam nevoie de un asemenea raspuns, majoritatea judecă fara sa cunoască situatia.
Taci naibii ca asta in fiecare luna ia pastila de a doua zi si sterge repede intrebarile. E needucata si inconstienta.
Ai probleme psihice. Din fostele intrebari pe care le-ai sters.
26 Decembrie 2020
E posibil să fiu însărcinată cu 5 teste de sarcină negative(toate efectuate dupa 21 de zile, ultimul chiar la aproape 8 săptămâni)și menstruatie
Doar pentru ca eram panicată nu înseamnă ca am probleme psihice, vezi-ti de ale tale
Daca esti panicata inseamna ca nu esti educata si nu esti pregatita pentru a face sex.
Prima data si deja ai luat pastila. Pune mana pe o carte de biologie inainte sa indesi strudele in tine. Daca traiai departe de-o pestera nu puneai intrebari atat de idioate, aveai un minim de educatie
A fost prima dată atunci, de aia eram panicată, vorbind de educatie, nu stiu care e mai educat dintre noi la ce raspunsuri ai, nu stiu în ce peșteră trăiești dar e grav
Sanse de sarcina acum nu cred ca mai exista, dar, pastila de a 2 zi iti va face mari probleme pe viitor, cu dereglari ale menstruatiei.
Sfat : Folosiți prezervativul datile viitoare, corect, și de fiecare data!
anonim_4396 întreabă:
alissa25 întreabă: