Pai trebuie sa mananci putin si foarte des! Sunt diete pe baza de fructe si tot felul. Poti gasi pe google.Eu sunt genul care mananca putin si am 1, 70 m si 50 kg.Am tinut mai demult o dieta si de atunci continui sa slabesc.Inainte de asta aveam 55-56.Nu mananc nici foarte putin->mananc moderat.Fa sport! Eu ma duc la karate de 2-3 ori pe saptamana+in fiecare zi merg si vin pe jos de la scoala.Mai e si faptul ca eu studiez cateodata pana la 11-12 noaptea.Sa nu mai zic ca sambata si duminica stau numai cu nasul in caietul de mate.PS:Nu manca prostii!
Fiind la liceu,deci destul de marisoara,poti sa folosesti infuzie de ceai verde vrac, care accelereaza metabolismul, contine vitamine, minerale, antioxidanti:in 200 gr apa aproape clocotita, pui o lingurita frunze de ceai verde(il gasesti la fatmacii, dar nu folosi pliculete). Lasi acoperit, cam 3-4 minute,strecori si cand se mai raceste,pui putina zeama lamaie(isi face efectul mai bine in prezenta vitaminei C).Bei, dupa ce ai mancat, dimineata.
faci foarte rau, ca mananci doar o data pe zi:organismul are de suferit, isi ia "hrana" din muschi si poti pati alte probleme grave.Mai bine mananca de 3 ori pe zi,portii mici,dar din toata gama:proteine,lipide si glucide sanatoare(fructe si legume),fibre(legume,paine cu tarate,lactate degresate cu cereale,seminte). Sport,miscare,cat incape,hidratare la fel si in special apa+lamaie.
Apoi,acelasi regim alimentar, poate da rezultate diferite, la doua persoane, care asimileaza si fac arderile, diferit!
Din păcate nu îţi poţi modifica metabolismul. Indiferent de metabolismul pe care îl ai, este mai bine să faci sport regulat .