| Alexa1234a a întrebat:

Pot să sîăslăbesc 5 kilograme până începe școală?
Ies 6 zile pe saptamana la alergat.3-4 kilometri
Mă joc cu prietenii..fotbal.
Mă abțin de la dulciuri(mâcam zilnic sau de 5 ori pe săptămână) și pâine nu mai mănânc (mâncam și 10 felii pe zi)
Nu mă înfometez...dar încerc să evit mâcarea cu ulei.
Și după 7 seara mănânc rar pepene, în rest nimic

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| Adry05 a răspuns:

Daa, e foarte bine dar daca reusesti sa te tii de acest program. Depinde cate kilograme ai in plus, daca ai mai multe, poti slabi chiar mai mult de 5.
Un pont pentru alergat, cat alergi e foarte bine dar trebuie variata miscarea caci organismul se obisnuieste cu ea si nu va mai fi la fel de eficienta. Adauga de fiecare data fie distanta in plus fie cu 10 minute mai mult sau alearga in mod diferit: odata alergare de viteza, alta data de rezistenta, stiluri diferite de alergat etc.

4 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Poti slabi si mai mult de 5 kg, totul depinde de corpul tau cat de repede arde grasimile. Pepenele galben ajuta mult la slabit si este satios. Bananele evita-le. Poti consuma si produse in ulei, in sensul legumele un pic prajite in putin ulei pentru a se inmuia doar, cu toate ca sa eviti cartofii de orice fel gatiti. Poti opta pe painea integrala a cate 2 felii la o masa. Apa, compot facut in casa, ceaiuri, laptele poti consuma cat mai multe lichide intr-o zi. Si sa respecti cele 3 mese, micul dejun este cel mai important pe intreaga zi, de-acolo iti iei energia. Te poti cantari la final de saptamana sa vezi cat ai mai dat jos.

| Alle23 a răspuns:

Daca te tii de acest sport (alergatul), healthy food si sa bei cel putin 1L de apa pe zi, poti slabi si mai mult happy 7-8 kg
Mult succes si sper ca vei vedea rezultate

Răspuns utilizator avertizat
| Chernobyl a răspuns:

Da poti slabi