Te inteleg perfect..patesc la fel..visez ceva.iar dupa o luna, 2, 3.1 an, 2 realizez ca visul s-a indeplinit,nu chiar in totalitate,dar de ex: daca visez o persoana pe care nu am vazut-o de multi ani, in ceva timp, ori ma suna, ori o intalnesc, ori imi da cerere pe facebook... ceva de genu
Deci la mine e vorba de niste cifre exacte, nu este la fel ca un deja vu. Totul este exact la fel, doar ca peisajul de exemplu acum 2 zile in vis era un soare foarte puternic iar in realitate era cat de cat racoare, nu pot spune ca era cald. Deci va spun cum a fost, trecusem eu cu 2 prieteni si alti prieteni de-ai mei i-au furat sapca unui prieten din gasca mea ) Si ia pus-o in copac )). Si dupa eu cu un prieten d-al meu care suntem nascuti in aceeasi zi era sa ne lovim fata in fata in acelasi moment cu pumnul. Exact asta am visat si s-a intamplat perfect la fel ca in vis.
La mine nu se intampla perfect dar nici dejavu nu este, pentru ca ce visez peste o perioada se intmpla ceva foarte asemanator..deja vu este ca sa ti se intample ceva ce ti se pare ca ti s-a mai intamplat
Vreau sa visez si eu asa visez ca sunt cu o fata in vis si in realitate peste o zi se intampla
Ti se pare amuzant? Daca ai fi in locul meu nu ai mai rade asa mult caci mi se pare un chin.