Te inteleg perfect..patesc la fel..visez ceva.iar dupa o luna, 2, 3.1 an, 2 realizez ca visul s-a indeplinit,nu chiar in totalitate,dar de ex: daca visez o persoana pe care nu am vazut-o de multi ani, in ceva timp, ori ma suna, ori o intalnesc, ori imi da cerere pe facebook... ceva de genu
Vreau sa visez si eu asa visez ca sunt cu o fata in vis si in realitate peste o zi se intampla
Deci la mine e vorba de niste cifre exacte, nu este la fel ca un deja vu. Totul este exact la fel, doar ca peisajul de exemplu acum 2 zile in vis era un soare foarte puternic iar in realitate era cat de cat racoare, nu pot spune ca era cald. Deci va spun cum a fost, trecusem eu cu 2 prieteni si alti prieteni de-ai mei i-au furat sapca unui prieten din gasca mea ) Si ia pus-o in copac )). Si dupa eu cu un prieten d-al meu care suntem nascuti in aceeasi zi era sa ne lovim fata in fata in acelasi moment cu pumnul. Exact asta am visat si s-a intamplat perfect la fel ca in vis.
La mine nu se intampla perfect dar nici dejavu nu este, pentru ca ce visez peste o perioada se intmpla ceva foarte asemanator..deja vu este ca sa ti se intample ceva ce ti se pare ca ti s-a mai intamplat
Ti se pare amuzant? Daca ai fi in locul meu nu ai mai rade asa mult caci mi se pare un chin.
Am mentionat ca nu tin foarte multe vise minte. Tu nu ai citit? Si nu, imi amintesc de toate visele exact dupa ce s-a intamplat... De poezie )) esti poet ce mai ))))).