In primul rand, zilele se numara incepand cu prima zi de menstruatie!
Deci, ziua a 6-a si a 8-a dupa menstruatie, sunt probabil ziua a 10-a si a 12-a dupa terminarea menstruatiei, cand erai deja in plina perioada fertila (am pus doar 3 zile menstra).
Pentru ca ovulatia se produce in ziua a 13-a la tine, iar perioada fertila incepe cu 3-4 zile inainte de ovulatie si se termina cu 3-4 zile dupa ovulatie.
Deci, da, ai sanse sa fii ramas insarcinata!
Un test corect de sarcina, poti face DUPA 21 de zile de la ULTIMA partida sexuala!
Dupa 5 luni de sarcina ai avea deja burta mare, iar micutul ar da tare din maini si picioare, greu de confundat.
Daca n-ai aceste simptome si iti vine menstruatia regulat, atunci sigur nu esti insarcinata!
Am uitat sa specific. Actul dedpre care spuneam a fost un luna iulie(atunci a fost si ultimul act pe care l-am avut). Menstruatia mi-a venit pana acum(timp de 5 luni) tot la 26 de zile. Deci, ce crezi, pot fi?
Nu, categoric nu poti fi insarcinata, odata ce ai avut ciclul regulat, timp de 5 luni consecutive!
"Poti ramane insarcinata daca iti vine menstruatia de 5 luni?"
Nu spune "5 luni dupa contact"!
"Avand o menstruatie de 26 zile, iar actul sexual a fost in a 6 si a 8 zi după terminarea menstruatiei?"
Cand? Acum 5 luni sau luna aceasta?
Daca tu stii sa traduci ce scriu toti analfabetii, bravo tie. Noi ceilalti, nu stim. Vezi si alte raspunsuri.