Da, este posibil.
In cazul oamenilor sanatosi, depinde de locul intepaturii, tehnica folosita si starea de moment a organismului. La acupunctura, de exemplu, desi simti unele ace, nu simti cand se introduce fiecare ac. De asemenea cand nu te astepti sa fii intepat, sau cand atentia iti este puternic distrasa spre altceva ori cand esti intr-o situatie in care se descarca multa adrenalina, e posibil sa nu simti o intepatura rapida. Ultima posibilitate, la oamenii sanatosi, este sa fie sub anestezie indusa.
Exista si cazuri patologice, cu anestezie produsa de boli neurologice: oameni care au pierdut total sau partial sensibilitatea tactila, termica si dureroasa.
Nu imi este frica de injectii chiar imi plac foarte mult, am avut o altercatie cu un drogat si avea un ac de seringa in mana, si imi este frica ca nu carecumva sa ma fi intepat fara ca eu sa fi simtit.
Ia te uita, asta cu betia mi-a scapat Ai dreptate, desigur, un om beat crita e foarte bine anesteziat!
Nu consum acool decat la ocazii speciale, tnx!
Eu vorbem in general dc nu tii un prosop in gura ca sa in strangi cand te doare
Am avut o altercatie cu un drogat(aurolac) si avea un ac de seringa in mana, si imi este frica ca nu carecumva sa ma fi intepat fara ca eu sa fi simtit, chestia este ca pe brat am o mica pata din aceia galbena care apare dupa ce faci o injectie, este posibil sa fi fost intepat fara sa imi dau seama sau este doar paranoia mea? Mersi.
Daca v-ati luat la cearta si te-a impins sau te-a lovit, e extrem de posibil ca aurolacul sa te fi intepat fara sa simti ntepatura (vezi situatia cu adrenalina de care spuneam mai sus). Ar fi prudent sa mergi la medic.
Cu siguranta voi merge la un medic cat de carand, cine stie ce boli poate sa aiba aurolacul ala, nici nu vreau sa ma gandesc! mersi mult!
Daca nu esti vaccinat impotriva hepatitei B, vaccineaza-te cat mai repede! In primele 72 de ore de la altercatie, daca e posibil.
Mie nu imi este de hepatita, mie sa nu fi avut toate bolile cu S (sida, sifilis si altele)
Pentru a preveni SIDA exista tratament cu antiretrovirale, pe care ar fi cazul sa-l soliciti (nu ti-l da medicul de familie, ia-ti de la el un bilet de trimitere la Boli infectioase). Siflilisul se trateaza si el cu succes. Dar singurul tratament preventiv pentru hepatita B e vaccinarea. Boala e mult mai greu de tratat, daca apuca sa se instaleze, si rezultatele nu sunt intotdeauna garantate. Nu neglija vaccinarea.
Hepatita ii foarte marsava. Poti face boala, te poti si insanatosi, dar apoi sa te trezesti peste 10-15 ani ca ai facut ciroza... nasol rau.
Poti sa faci o injectie fara sa simti nimic. a fost descoperita o noua tehnica de injectie - post-mortem
Este posibil in cazuri foarte rare, cand acea parte iti este amortita, in rest nu.