| arabadji a întrebat:

Poti sa ramii insarcinata fara a introduce penisul in vagin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
16 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Inseminarea artificială sau introducerea în vagin obiectelor care au intrat în contact cu spermă... Da, poţi rămâne însărcinată.

| arabadji explică:

Eu nu cred ca poti sa ramii insarcinata fiindca ca penisul nu a fost introdus in vagin si sperma nu a fost eliminata in fata.

| Jackul336 a răspuns:

Da sunt atatea variante incat mi e lene sa le mentionez
daca sperma ajunge in contact cu vaginul exista posibilitatea de sarcina

| hellokitty69 a răspuns:

Fecioara Marialaughing

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, se poate, daca sperma sau lichidul preejaculator ajung pe vulva sau chiar in preajma ei. Spermatozoizii sunt foarte mobili si atrasi de emdiul vaginal, asa ca se vor deplasa spre acesta daca se gasesc in vecinatate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.

| arabadji explică (pentru Jackul336):

Nu cred sa fie sanse, fiindca sperma o fost eliminata pe buzele exterioare adica(labiile superioare). sperma nu ajuns la vagin.Domnisoara e virgina cum credeti poate sa ramie onsarcinata?

| arabadji explică (pentru Brigaela):

Nu cred sa fie sanse, fiindca sperma o fost eliminata pe buzele exterioare adica(labiile superioare). sperma nu ajuns la vagin.Domnisoara e virgina cum credeti poate sa ramie insarcinata?

| Danni1990 a răspuns:

Da ai putea

dar ar trebui sa iei sa zicem sperma cu seringa si sa o introduci in vagin altfel nu ai cum sa ramai big grin

| DNSK a răspuns:

Nu poti sa ramaii insarcinata daca nu se introduce penisul in vagin

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru arabadji):

Domnisoara nu are cum sa fie virgina daca a avut contact sexual. faptul ca are himenul intact nu are nici o semnificatie. Este suficienta o ejaculare pe coaspe ca spermatozoizii sa ajunga in vagin. daca era in perioada fertila, o ejaculare pe labiile mari poate duce la sarcina. Spermatozoizii vor intra in cateva zeci de secunde in vagin prin orificiul himenal.

| Jackul336 a răspuns (pentru arabadji):

Pur si simplu intro joaca; de exemplu sperma tasneste si ajunge exact unde nu trebuie

| RedheadOnTheRun a răspuns (pentru arabadji):

Daca stii de ce mai intrebi?

| Azµre a răspuns:

Da se poate, asta dacă vrei să faci inseminarea artificială.

| carminaburana43 a răspuns:

Da.

| Bombbonelee a răspuns:

Ca să rămâi insărcinată trebuie ca penisul să se afle in interiorul vaginului.