| zone3 a întrebat:

Prietena fratelui meu ( cea mai buna prietena a mea) m-a intrebat in felul urmator: Daca am observat ca am niste mici viermisori anali, pot face sex anal? Nu stiu ce sa-i raspund. M-a luat si pe mine curiozitatea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| ErikaEri a răspuns:

Yeeeax! cum sa faci frate? jena nu iti este cand o sa scoata ala p*l* din anus si are oxiuri pe ea?

| zone3 explică (pentru ErikaEri):

Ma, eu nu am treaba cu asa ceva! laughing Eu doar nu stiu ce sa-i spun ei. Din cate am inteles sunt mici, si daca baiatul termina pot sa dispara,, sau daac fumezi mult sau bei thinking nu stiu ce sa-i zic.

| ErikaEri a răspuns (pentru zone3):

Spune-i scuma mea sa nu mai manance dulce, fara sus si prostii. sa ii tratezae ca ii pot afecta alte organe, ii pot ajunge in tubul digestiv. sora mea mic pe la 3-5-6 ani avea probleme grave. a trebuit sa urmam toti din familie tratament asta:http://www.vitaclub.ro/......inali.html si inca ceva. astea st naturiste, si scumpe dar st si alte medicamente sa scape

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa-i fie rusine si de-un cos pe cur laughing. Cum s-o "mance" asemenea intrebari? Ea ca ea, dar el ce zice de treaba asta?

| zone3 explică (pentru ErikaEri):

Si daca nu i-a nimic nu dispar? am inteles ca doar in unele perioade face.

| zone3 explică (pentru anonim_4396):

Pai, iti dai seama ca nu-i zice. Imi zice mie ca sunt fata, chiar daca are o relatie cu fratele meu de cv timp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru zone3):

Ciudat. Trimite-o la medic si pe urma la nebunii.

| ErikaEri a răspuns (pentru zone3):

Aia nu dispar fara tratament! nu intelegi ca se agraveaza? se inmultesc de 10 ori in timpul in care ea considera ca nu mai are

| grab a răspuns:

Spune-i sa se lase f**a in cur si apoi sa il roage sa i-o dea la supt.
O sa isi dea seama singura ca viermisorii aia sunt in plus!

| Lazar_Cristi_1995 a răspuns:

Poate omoara viermisorii cu pxxa rolling on the floor or sa fuga garantat! rolling on the floor)