anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenul meu are febra foarte mare si frisoane,va rog spuneti-mi ce sa ii dau ca sa ii scada febra, nu stiu exact daca a racit sau e din cauza ca sambata seara a facut exces de alcool.astept urgent raspuns.va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Chio9 a răspuns:

Alcoolul este viata si viata e alcool... spune-i asta, va zambi putin. Pai daca are febra inseamna ca organismul sau lupta fie sa distruga microbi in caz d eu raceala fie sa indeparteze toxinele alcoolului din organism. Dai sa bea multe lichide e cel mai important. O sa-si revina are nevoie de timp.

3 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Da-i Paracetamol, Aspirina sau Ibuprofen, chiar Algocalmin. Oricare din medicamentele astea scade febra.

| 01092007 a răspuns (pentru Abh):

I-am dat un paracetamol si i-am facut frectie cu otet cald la picioare dupa care i-am dat sosete. daca ii dau sa bea ceai cald e bine sau ii ridica mai tare temperatura?

Abh
| Abh a răspuns:

Mai bine apa minerala la temperatura camerei.