Avortul este legal
Avortul este imoral
Nu cred in interzicerea avortului, pentru ca atunci se vor cauta metode ilegale de avort, astfel se va pune in pericol si viata tineri mamici.
Dumenezeu sa le ierte pe cele care comit astfel de crime. Am vazut documentare despre cum se fac avorturile, si indiferent cum ai privi situatia, copilul acele simte tot, este practic sfartecat de viu.mie mi-se pare ridicol ca o femeie sa mai ramana gravida din greseala, acum cu toate informatiile si metodele de contraceptie. Din cate stiu polonia a interzis avortul, este ilegal. Eu cred ca nu trebuie interzis, dar ar trebui sa se spuna lucrurilor pe nume, si tinerele inainte sa faca avort sa vada cum si in ce fel se produce avortul. In sua este plin de femei care fac avort si se lauda cu asta. O spun de parca au realizat ceva in viata, ba chiar poarta niste insigne de onoare. Traim intr-o lume, nebuna, nebuna! Dumnezeu sa ne ierte!
Eu incurajez orice tanara sa isi instaleze un vpn, si sa intre pe siteuri-le acela banate de google. Sa vada indeaproape cum arata un avort. Sa vada ambele proceduri, si prin absortie si prin strivirea cu forcepsul. Acele documentare independente, filmeaza chiar si in uterul femeii, este atat de trisr cand se vede clar cum fatul se tine cu manutele de acel tub de absortie, in incercarea neputincioasa de a se apara. Sarcul, simte absolut tot. Dar maiestrii papusari care conduc lumea asta din umbra, nu vor ca publicul sa vada si sa stie realitatea bruta si neslefuita. Cine crezi ca a sustinut si promovat miscarea my body my choice?! Grupurile de feministe extremiste! Si cine se afla in spatele acestor feministe depravate?! Marile corporatii medicale, big farma! Si cine sta in spatele big farma?! Super bogatii lumii, familii satanice care conduc lumea inca din evul mediu. Dar cand spui adevarul, esti considerat conspirationist/nebun/paranoic. Asa cum au fost considerati si cei care si-au dat seama ca 9/11 a fost un drapel fals, de toata jena. Si as putea vorbi foarte mult pe subicetul asta, dar nu am timp, cine stie, stie! Pt cei care inca traiesc intr-o bula roz, nu am ce sa le fac. O minciuna repetata de mai multe ori, NU poate deveni un adevar!
Da, dar sa se uite cele care poate se afla in situatia in care sunt gravide si se gandesc, daca sa faca sau nu avort. Sa NU se uite cele care nu sunt in situatia mai sus mentionata! Eu, barbat in toata firea, nu am putut sa dorm cateva nopti, si ma macinat un sentiment super ciudat de mila si tristețe si sentimente pe care nu le pot descrie. Asa ca nu recomand domnisoarelor minore sau majore pentru ca vor ramane socate, sau Doamne fereste cu ptsd. Pt ca pana la urma, astea sunt imagini gore, si este foarte cunoscut faptul ca exista oameni care au ramas cu ptsd de la video-uri gore. Sa se uite doar cine vrea sa vada adevarul, si mai ales cine se confrunta in irl cu o astfel de situatie. Multumim TPU, ca aici inca exista exprimare libera, fata de reddit sau alte site-uri asemanatoare, unde nu poti spune adevarul ca esti permanent ban. Acolo doar cultura woke si feministele extremiste au dreptul la opinii.
"le-aș omorî pe nenorocitele astea"
Nu frate, doar Bunul Dumnezeu le poate judeca! Si cele mai multe dintre ele, nu isi dau seam ce fac, au fost manipulate de cultura woke/feministe/massmedia. Eu daca as lasa gravida cea mai distrusa femeie din lume, care este cea mai mare cwwrvăă, as face tot ce imi sta in putere sa previn acel avort si sa imi iau copilasul. Aia dupa, este libera sa faca ce vrea.
Pai manipularea a inceput inca de cand erau adolescente. Pustioace fiind, inca de la 12-14 ani, sa ti-se repete intruna ca este ok avortul, ca fatul acela nu simte nimic, ca din contra ar trebui sa te lauzi ca ai fost "curajoasa", bravo tie. Asta-i manipulare frati-miu. Si toti suntem manipulati intr-un fel sau altul. Eu cand eram adolescent, ma simteam inferior ca nu am si eu haine originale si frumoase cum aveau colegii mei care proveneau din familii instarite. Eu primeam haine din obor, doar de paste si craciun, dar nu era vina nimanui, ca nu avea cine sa imi dea. Dar vazand tot timpul in reclame, emisiuni, clipuri muzicale tineri de varsta cu mine ca poarta acele haine si eu nu, aveam proasta impresie ca sunt inferior. Sau cand imi auzeam colegii cum se laudau in fata mea cu texte de genul "adidasii mei costa cat toate hainele tale". Din fericire pe vremea aia nu prea era internetul atat de accesibil, ca ma jur, as fi fost in stare sa lucrez o vacanta intreaga pentru un tricou de la st. jhon, sau niste adidasi g-unit/reebok court yard/adidas super star, eco, fila, etc. Fiecare dintre noi am fost manipulati, fie de sistem, iubită/iubit, patron s-a.m.d.e
Este justificat in cazuri extreme.Un copil nu poate da nastere la alt copil si sa-l creasca atunci cand traieste la limita saraciei.Doar se va perpetua un ciclu de suferinta care nu se mai termina. Daca nasti o fata si nu iti permiti sa o duci la scoala e clar ca sansele sa ajunga insarcinata inca din adolescenta sunt mari.O va lua cineva care are principii morale solide si educatie? Nu, in majoritatea cazurilor e vorba de abuz si oameni care atata stiu: bautura, sex, bataie, copii, sex, bautura, somn, poate putina munca.Copiii pe care ii naste fata asta la randul ei vor ajunge sa duca un trai decent? Statisticile si cazurile din toata tara arata ca nu. Daca exista exceptii, se numesc asa pentru un motiv foarte clar.
Eu provin dintr-o familie saraca. Saraca, dar iubitoare. Cu toata saracia si neajunsurile eu zic ca sunt super ok. Ma duc la munca, nu sunt alcoolic, nu sunt drogat, nu am antecedente penale. Sunt super ingrijit ca barbat, si fara falsa modestie, am o cultura generala, peste medie as putea spune. Asa ca, saracia nu este o scuza pentru un avort. Si nici daca mama este foarte tanara, nu mai suntem la 1800, acum in 2023 este plina lumea de simpi care s-ar insura cu una cu 3 copii, altele sunt single moms si au si job si facultate. Deci nici tineretea nu este un motiv de avort. Poate doar cazurile extreme, unde viata mamei este pusa in pericol de o eventuala nastere, sau in cazul in care fatul sufera de o boala oribila. Atunci as putea fi de acord findca 1 se poate salva viata mamei 2 fatul este scutit de viitoarea suferinta de nivel fizic. Restu sunt doar scuze si neasumare a unor greseli care puteau fi usor evitate
Fascinant, tu nu esti femeie si nu poate abuza nimeni de tine.Nu te violeaza nimeni si nici nu te bate.Pe voi astia pro life va doare in fund de ce se intampla cu viata copilului dupa ce-l naste respectiva.Probabil la cei care cauta ajutor sau chiar ajung la limita, sa cerseasca etc., le spuneti ca e vina lor, nu trebuiau sa faca sex ca prostii.Am vazut destui ca voi la viata mea.Ai bun simt si ofera din timpul tau pentru cazuri sociale, implica-te, asculta-i si dupa mai vorbim.De pe margine e foarte usor sa vorbesti, mai ales cand stii ca nu vei ajunge vreodata in pozitia respectiva din moment ce esti barbat.Am spus cazuri extreme, asa ca as aprecia daca nu v-ati mai activa si tu si Tornada.
Da, se justifica crima.Stiind ca un procent semnificativ din Romania e asa, se justifica crima.Tu ce alegi? Salvezi o viata si dai curs suferintei la inca vreo 10-20? Foarte logic, foarte altruist.
Unii oameni au avut vieti foarte bune din orice punct de vedere. Si cand iti merge bine pe toate planurile si traiesti intr-un cosuleț roz, nu poti percepe ca exista si o altfel de lume. Vezi cazul cu ala de este curier la glovo, de avea complexu ca este urat. Multi ii spuneau ca nu are facultate, ca nu are job de viitor, ca nu are ambitie. Ca vezi, Doamne, nu este suficient de bun pentru pocnitorile alea care il refuzau. De parca omv/petrom, nu este plin de vanzatoare femei, in kaufland, croitorii, abatoare, linii de productie. Nu tata, este din cauza ca nu are ala ambitie in timp ce toate femeile au 10 doctorate si salar de 5k€ pe luna. La fel a patit si ala de era chelner. Aceiasi poveste. Culmea ca pe ala la refuzat una care lucra la Vodafone pe 2000 ron. Societatea arunca totul pe umerii barbatilor, doar barbatii au obligatii si responsabilitati, femeile doar beneficii. Toate feministele, sunt feministe pana cand apar banii si obligatiile. Facturi?! Pai plateste tu ca esti barbat. Chirie?! Plateste tu ca esti barbat. Iesim in oras?! Cum adica 50/50, plateste tu ca esti barbat. Vi acasa de la munca si ti-e foame?! Pai da-ti comada de pizza, doar nu vrei sa iti gatesc eu, mi-se pare ca esti cam misogin. Am 30+ si body count de 40+, si nici un chad nu vrea sa ma ia de nevasta?! Pai sti de ce?! Pt ca aia sunt misogini, si nu ii inteleg de ce se uita la alea de 20 cu body count de 4-5, care nici nu are ditamai bagajul emotional.
Nu te poti contrazice cu ea pe astfel de subiecte, dullcat est feminista convinsa. Nu-i nimic, fiecare cu parerile lui, de aiai este TPU.
Stai linistit ca noua ne-au explicat la scoala cum sta treaba inca din clasa a V-a si n-am mai ajuns gay.Niciuna din colegele mele nu a ajuns sa aiba copil inainte de a termina facultatea.Toate isi permit trai decent.Din moment ce tu crezi ca eu ma refer la lipsa apei curente/calde, lipsa telefoanelor mobile de ultima generatie si cine stie ce aberatii, iti recomand sa urmaresti niste reportaje pe tema aceasta deoarece esti rupt de realitate.Gasesti destule online de la PressOne, Recorder etc.Niste voluntariat pe cauze sociale iarasi nu ti-ar strica, e ok, nu vei muri daca iti oferi din timpul tau.Cand vei avea vagin atunci sa te pronunti.Deocamdata ai doar o pereche de oua si o tastatura.
Dullcat, crima ramane crima! Cum sucesti tu cuvintele si propozitiile. Tot crima ramane.
Cand moare un animal pentru o bucata de carne nu sare nimeni de fund in sus.Sau crezi ca animalul ala nu e macelarit tot bucati ca sa ajunga in farfuria ta? Vizioneaza si niste documentare din alea daca militezi impotriva crimei.Eu am urmarit de toate, sunt perfect constienta cum sta treaba si pentru copii si pentru animale si pentru multe altele.Cumva din punctul tau de vedere viata nu e viata pentru toti indiferent de specie? Stii cum se numeste asta? Ipocrizie.
Stai sa vezi cand o ajunge si la noi, fenomenul transgender aia sau cum *** le zice...
Deja duci discutia in povesti aberante. Ca animalul, ca viermele ca marul. Avort=crima. Ca tu ai alta parere, este ok, de aia este TPU, ca sa avem pareri diferite. La revedere.
Atunci mergi direct in sate cu masina la casele care arata mizerabil. Poate te convingi de realitate.Sa trimiti bani nu inseamna ajutor, gata, esti spalat pe maini de vina pe care tu si restul societatii o purtam. Apoi, cand o fata este violata si toti din jur ii spun ca e pacat sa nu dea nastere acelui copil nu se activeaza nimeni. Exemplele extreme pot continua, dar nu am cu cine.
Mai citeste.
https://a-z-animals.com/blog/7-animals-that-eat-their-young/