Oricum ar fi ea, prostia nu e total irecuperabila. Daca ar durea cu siguranta s-ar gasi si un tratament curativ
@emil-pai inca fac cercetari, va anunt cum il scot pe piata, da vezi ca e scump, dne, scump!
Din pacate, NU! Sadoveanu zicea ca "daca ar durea, ulitele ar fi pline de oameni tavalindu-se pe jos si urland de durere!"...
Daca ar dureeeaaa...crezi ca s-ar mai pune intrebari stupide pe TPU?
Oricum tu nu mai fi suparata...lumea spune multe, se lauda, sunt narcisisti...si o dau in bara ca de obicei si iar inchid computerul cu buza umflata!(stii tu cine...)
Da...ai si tu dreptate...bine gandit! D'aia ti-am dat vot pozitiv!Cand candidezi?
Pumpkin, se face un test la medicover! Nu te inteapa... 2-3 intrebari la o tanti doctor. De ex. daca iti plac telenovelele cu fermieri latino-americani, 90% esti castigatoare...
Este o varianta, AH15, care se ia prin stranut... (s-ar putea si de pe clanta...) E ceva nou, monden...
Bine ar fi sa doara....atunci probabil mama prostilor nu ar fi non`stop insarcinata
Vali.sincer? si pe mine ma amuza.am incercat sa'l fac sa inteleaga despre ce e site-ul asta :sa ajutam, sa glumim cand e cazul.
nu sa ne laudam, nu sa atacam o persoana cand ne simtim inferiori unui avatar.si sa recurgem la un joc pueril "tu ai ce am eu? eu sunt frumos, am mii de euro .sunt convins ca voi castiga detasat in fata ta"(si totusi nu a castigat, dar nu a inteles asta)
aici e vorba despre puterea de a ajuta.atat.nu suntem la un concurs de etalare a calitatilor fizice.
insa e o cauza pierduta.am cedat, desi sunt urmarita constant la fiecare pas(cu un vot, cu o incercare de a ma jigni)
prostia nu doare, dar cand cersesti atentie si esti ignorat. oare doare?
Nu doare. Ma amuza polemica voastra. Eu cred ca prostia nici macar nu trebuie starpita; ci trebuie tinuta sub observatie, sa nu devina periculoasa. Va imaginati ce ar insemna o lume fara prostie? Unde ar mai fii termenul de comparatie?
Nu cred.astfel si-ar fi dat seama foarte multi ca ceva este in neregula cu ei, iar noi nu am mai fi avut subiect de discutie.si ca sa-l parafrazam pe sadoveanu, daca prostia ar produce suferinta, sunt oameni care ar trebui sa umble pe ulita urland de durere.
@.[m! ke].-si noi ce am mai fi facut acum pe TPU? nu te gandesti ca ne-am fi plictisit de moarte?