Nu cred.astfel si-ar fi dat seama foarte multi ca ceva este in neregula cu ei, iar noi nu am mai fi avut subiect de discutie.si ca sa-l parafrazam pe sadoveanu, daca prostia ar produce suferinta, sunt oameni care ar trebui sa umble pe ulita urland de durere.
Daca ar dureeeaaa...crezi ca s-ar mai pune intrebari stupide pe TPU?
Oricum tu nu mai fi suparata...lumea spune multe, se lauda, sunt narcisisti...si o dau in bara ca de obicei si iar inchid computerul cu buza umflata!(stii tu cine...)
@.[m! ke].-si noi ce am mai fi facut acum pe TPU? nu te gandesti ca ne-am fi plictisit de moarte?
@.[m!ke].-si noi ce am mai fi facut acum pe tpu?nu te gandesti ca ne-am fi plictisit de moarte?
Da...ai si tu dreptate...bine gandit! D'aia ti-am dat vot pozitiv!Cand candidezi?
Oricum ar fi ea, prostia nu e total irecuperabila. Daca ar durea cu siguranta s-ar gasi si un tratament curativ
@anna-te imputernicim pe tine sa gasesti un medicament care sa trateze prostia.asteptam cu sufletul la gura.
@emil-pai inca fac cercetari, va anunt cum il scot pe piata, da vezi ca e scump, dne, scump!
Bine ar fi sa doara....atunci probabil mama prostilor nu ar fi non`stop insarcinata
@ROBERT-PROBABIL CA SUNTEM MULTI CARE NE-AM ZVARCOLI DE DURERE, INSA TU NU VEI AVEA DE UNDE STI, DEOARECE VEI FI MORT DE MULT.(DE DURERE)
Da si doare al naibi de tare, dar din pacate su nt si momente cind nu doare.