| moonY a întrebat:

Prostia doare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai, un mare neurochirurg spunea ca prostu are creieru prea mic sa-l mai si doara prostia. Practic nu sint suficienti neuroni sa proceseze senzatia de durere. Poate de aia ne doare pe noi in locul lor rolling on the floor

41 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scump la vedere Moony rolling on the floor

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Nu doare. Ma amuza polemica voastra. Eu cred ca prostia nici macar nu trebuie starpita; ci trebuie tinuta sub observatie, sa nu devina periculoasa. Va imaginati ce ar insemna o lume fara prostie? Unde ar mai fii termenul de comparatie?

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Din pacate, NU! Sadoveanu zicea ca "daca ar durea, ulitele ar fi pline de oameni tavalindu-se pe jos si urland de durere!"...

| moonY explică:

Vali.sincer? si pe mine ma amuza.am incercat sa'l fac sa inteleaga despre ce e site-ul asta :sa ajutam, sa glumim cand e cazul.
nu sa ne laudam, nu sa atacam o persoana cand ne simtim inferiori unui avatarlaughing.si sa recurgem la un joc pueril "tu ai ce am eu? eu sunt frumos, am mii de euro .sunt convins ca voi castiga detasat in fata ta"(si totusi nu a castigat, dar nu a inteles asta)
aici e vorba despre puterea de a ajuta.atat.nu suntem la un concurs de etalare a calitatilor fizice.
insa e o cauza pierduta.am cedat, desi sunt urmarita constant la fiecare pas(cu un votlaughing, cu o incercare de a ma jigni)
prostia nu doare, dar cand cersesti atentie si esti ignorat. oare doare?

| inna a răspuns:

Daca ar durea s-ar fi redus populatia planetei la mai bine de jumatate rolling on the floor

lolita
| lolita a răspuns:

Vinde-mi si mie un bro rolling on the floor

| moonY explică:

Da' tu crezi ca se gasesc exemplare ca BRO in toate magazinele, lolita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sint unicat, cum dreak sa ma gasiti in magazine rolling on the floor

lolita
| lolita a răspuns:

Atunci fa-mi si mie un bro laughing

| Filip23 a răspuns:

Este o varianta, AH15, care se ia prin stranut... (s-ar putea si de pe clanta...) E ceva nou, monden...

| costis a răspuns:

Pumpkin, se face un test la medicover! Nu te inteapa... 2-3 intrebari la o tanti doctor. De ex. daca iti plac telenovelele cu fermieri latino-americani, 90% esti castigatoare...

Întrebări similare