Nu doare. Ma amuza polemica voastra. Eu cred ca prostia nici macar nu trebuie starpita; ci trebuie tinuta sub observatie, sa nu devina periculoasa. Va imaginati ce ar insemna o lume fara prostie? Unde ar mai fii termenul de comparatie?
Din pacate, NU! Sadoveanu zicea ca "daca ar durea, ulitele ar fi pline de oameni tavalindu-se pe jos si urland de durere!"...
Vali.sincer? si pe mine ma amuza.am incercat sa'l fac sa inteleaga despre ce e site-ul asta :sa ajutam, sa glumim cand e cazul.
nu sa ne laudam, nu sa atacam o persoana cand ne simtim inferiori unui avatar.si sa recurgem la un joc pueril "tu ai ce am eu? eu sunt frumos, am mii de euro .sunt convins ca voi castiga detasat in fata ta"(si totusi nu a castigat, dar nu a inteles asta)
aici e vorba despre puterea de a ajuta.atat.nu suntem la un concurs de etalare a calitatilor fizice.
insa e o cauza pierduta.am cedat, desi sunt urmarita constant la fiecare pas(cu un vot, cu o incercare de a ma jigni)
prostia nu doare, dar cand cersesti atentie si esti ignorat. oare doare?
Este o varianta, AH15, care se ia prin stranut... (s-ar putea si de pe clanta...) E ceva nou, monden...
Pumpkin, se face un test la medicover! Nu te inteapa... 2-3 intrebari la o tanti doctor. De ex. daca iti plac telenovelele cu fermieri latino-americani, 90% esti castigatoare...