| moonY a întrebat:

Prostia doare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai, un mare neurochirurg spunea ca prostu are creieru prea mic sa-l mai si doara prostia. Practic nu sint suficienti neuroni sa proceseze senzatia de durere. Poate de aia ne doare pe noi in locul lor rolling on the floor

41 răspunsuri:
| anonim a răspuns:

@.[m!ke].-si noi ce am mai fi facut acum pe tpu?nu te gandesti ca ne-am fi plictisit de moarte?rolling on the floor

| anonim a răspuns:

@anna-te imputernicim pe tine sa gasesti un medicament care sa trateze prostia.asteptam cu sufletul la gura.rolling on the floor tongue

| anonim a răspuns:

@anna-eu am bani, nu-ti fa probleme. abia astept sa ma tratez.rolling on the floor tongue

| anonim a răspuns:

@ROBERT-PROBABIL CA SUNTEM MULTI CARE NE-AM ZVARCOLI DE DURERE, INSA TU NU VEI AVEA DE UNDE STI, DEOARECE VEI FI MORT DE MULT.(DE DURERE)rolling on the floor

| anonim a răspuns:

@bro-si cand il ai..., ce sa-i faci?rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea, daca ar durea n-ar mai aparea inca odata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place la ce categorie ai pus'olaughing)
Daca ar durea... s'ar injumatatii populatia globuluilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prostia altora ma doare pe mine. maxim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cind n-ai un Bro, sa-l cumperi rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scump la vedere Moony rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sint unicat, cum dreak sa ma gasiti in magazine rolling on the floor

| petrovici2002 a răspuns:

Da si doare al naibi de tare, dar din pacate su nt si momente cind nu doare.

Întrebări similare