| qieiqpalz a întrebat:

Pufuletii fac rau? Eu stiu ca sunt facuti cu de aia cu care se face mamaliga.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| AlexisAmira a răspuns:

Pentru unii oamnei care au intoleranta la glucoza pot fi daunatori pentru ca acestia contin malai dar pa langa asta un expert nutritionist a zis ca mai contin si euri cum ar fi E 133, E 124, E102
Gustul vine de la arome de fum și alte bazaconii. Eu am incetat sa mai mananc dupa ce am vazut acest articol : http://www.doctorulzilei.ro/......-pufuleti/

| Alexandru250201 a răspuns:

Depinde de la persoana la persoana

| qieiqpalz explică (pentru AlexisAmira):

Citeste comentariile nu e vorba de pufuleti cii de snack suri

| qieiqpalz explică (pentru Alexandru250201):

1 punga pe sapt sau la 2 sapt nu strica nu?

| Alexandru250201 a răspuns (pentru qieiqpalz):

Nu

| qieiqpalz explică (pentru Alexandru250201):

Bine mersi

| sierra1 a răspuns:

Aia din care se faca mamaliga ii zice faina de mălai. Si nu e daunatoare.

| sierra1 a răspuns (pentru qieiqpalz):

Lumea raspunde de regula la intrebare nu la comentarii

| qieiqpalz explică (pentru sierra1):

"Pufuleti fac rau?" asta nu e o intrebare?

| sierra1 a răspuns (pentru qieiqpalz):

Îi spuneai lui Alexis ca e vorba de fapt de snacks-uri

| qieiqpalz explică (pentru sierra1):

...

| artemidak a răspuns:

Adică mălai.
Pai da, dar pe lângă asta in ziua de azi ei conțin și multe prostii.

| AlexisAmira a răspuns (pentru Alexandru250201):

Citez:Un expert în nutriție spune adevărul despre pufuleți. Iată ce conțin, Pufuletii se numără printre gustările preferate ale românilor. Deși la prima vedere par o bună alegere pentru că nu conțin multe calorii, profesorul Mencinicopschi atrage atenția asupra ingredientelor periculoase pe care le conțin.