Ești alergic.Consulta un medic alergolog sau un dermatolog. Căuta sa vezi la ce ești alergic si renunța la acele alimente.
Atunci când îngeri un aliment la care ești alergic, corpul tau produce histamina si aceasta produce mâncărimile respective. Medicamentele antialergice se mai numesc si antihistaminice dar nu vindeca, ci trebuie sa scoți din alimentație tot ce îți produce urticarie.In cazul in care ești alergic si la polen, praf, blanuri, chimicale sau altele, va trebui sa le eviți pe cat posibil dar si sa faci tratament.Si eu am fost alergica dar daca am scos tot nu mai am probleme si nici tratament nu mai fac.Multa sănătate!
Gasesti o firma care te angajeaza nu te preocupa pe asta, doctorii nu pot face nimic nu ai alta solutie decat sa pleci tu din tara sa lucrezi pentru straini si poate se va gasi leac pentru tine
Am fost la un alergolog 2 dermatologi sunt de 10 luni in mancarimi grave si nimic sa ma ajuge... nici atihistaminele nu ma calmeaza
Poate fi si pe baza nervoasa.Dar înainte de a merge la un neurolog, încearcă si testează alimentele pe care le mănânci. Mănâncă cateva zile numai vegetale, si daca te simți bine, introdu cate un singur aliment ex.carne si așteaptă sa vezi cum reacționează organismul. Daca faci urticarie si ai mâncărimi scoate carnea macar o luna de zile. După ce te simți bine testează laptele sau produse lactate. A doua zi obsearva daca mai faci urticarie si daca te mai mănâncă pielea, iar daca da, scoate-l si pe el o luna de zile.Tot la fel testează si ouăle. Eu am suferit din cauza alergiei cea mai mare parte a vieții. De când am testat toate alimentele si am renunțat la ele nu mai am nimic.Sunt sănătoasă, nu am fost la medic din 2012, nu fac nici un tratament, nu răcesc, nu ma gripez, nu ma doare capul, nu am reumatism si toate analizele îmi sunt bune.
Daca ți-am zis sa nu mergi la neurolog pentru consult este pentru ca medicamentele neuroleptice sunt droguri si nu te mai vei scăpa de ele.Trebuie sa ai multa voința ca sa reușești. Eu am reușit dar după multi ani de zile.
Se iau anticolinergice, antihistaminice pentru asta dar se si previne/trateaza boala descoperind cauza alergiei. Mergi la un alt alergolog!
Balan_Balanvladut_1989 întreabă:
Aliiiiiiiiiiii întreabă: