| fearlessss a întrebat:

Raspuns urgeent va rog! In a 14 a zis dupa menstruatie am facut analize si mi-a iesit prolactina 368 in conditile in care trebuia sa fie sub 300. Medicul m-a pus sa fac rmn si mi-a zis ca sunt posibilitati de 1% sa fie tumoare. Mi-a zis ca nu are cum sa fie canceroasa, ca e exclus asta. E adevarat? Nu pot sa am cancer nu? Si.voi ce ziceti am tumoare benigna? El mi a zis ca nivelul prolactinei nu e cu mult peste medii si ca nu trebuie sa ne alarmam. Voi ce ziceti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu ai cancer. E posibil sa ai o hiperplazie a glandei hipofize (cel mai probabil) sau o tumora benigna a acesteia. In ambele cazuri va trebui sa faci tratament. Nu poti sti daca este sau nu o tumora pana nu faci RMN, nu are rost sa ceri pareri, nimeni nu stie, cel mult poti sa dai cu banul. Fa RMN-ul si apoi vei vedea ce ai de facut. 99% din cazuri de rezolva cu tratament

| neutrino a răspuns:

Medicul are dreptate. Multa sanatate.

| fearlessss explică (pentru neutrino):

Multumesc mult