| TheSpecialOne a întrebat:

REbig grine o saptamana am o durere groaznica si permanenta de cap. Durerea este surda si continua si persista pe toata durata zilei. De doua zile am observat si niste bubite mici rosii pe picioare (nu multe). Uneori ametesc, orbesc temporar (cateva secunde) si vad in ceata. Am pus toate acestea pe seama anemiei deoarece am gasit pe internet ca acestea ar fi simptome comune pentru asa ceva. Dar ce pot face cu durerea de cap? Am luat calmante si nu au avut nici un efect. Am 16 ani si sunt fata daca conteaza. Am fost si la tampita de doctorita:Nu stiu. Si mi-a facut programare la neurologie dar a facut-o pentru adulti si a trebui sa ma intorc sa faca alta si pe dracu'. (scuzati limbajul dar deja mi-e greata de atata incompetenta)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și de ce nu mergi la camera de gardă?
Net-ul NU pune diagnostice, nu te tratezi după ce citești pe internet!
Sănătate!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce repui intrebarea? Ca sa nu mergi la medic? Scuze, dar esti inconstient(a).

| TheSpecialOne explică (pentru anonim_4396):

De ce o repun? Pentru ca as putea primi un raspuns folositor si pentru a inlatura sfatul:"mergi la medic". AM FOST! Si degeaba... niste prosti nepregatiti si incompetenti.