| BBiiiaa a întrebat:

Remedii pentru rosul unghiilor? Va rog! puppy dog eyes

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| didi12 a răspuns:

Sunt de acord cu LovelyC. Unei domnisoare nu-i sta bine cu unghiile roase. Exact la asta m-am gandit si eu cand m-am lasat de acest obicei.Da, pana acum 3-4 luni, aveam toate unghiile roase.Mai incercasem de cateva ori sa ma las, dar tot incepeam si nou.Si cand vedeam ca toate colegele, prietenele mele aveau unghii frumoase, puteau sa si le dea cu oja, am zis ca trebuie sa renunt de obiceiul asta prostesc.Si uite-ma acum, admirandu-mi unghiile, si nu numai eu.happy
Asa ca, trebuie doar sa vrei.Eu nu am aplicat nimic pe unghii, pur si simplu m-am lasat de rosul lor.Azi un pic, maine un pic, pana cand m-am dezobisnuit de tot.

6 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Pune-ti otrava pe ele laughing, asa nu le mai rozi!
Deci, o domnisoara nu ar trebui sa-si roada unghiile! Nu e frumos mai! Da-te cat mai des cu, crema pe maini si nu o sa te mai apropii de ele, macar in jurul unghiilor si a cuticulelor. Trebuie sa te si abtii, sa ai ambitie.
Of, of!

| olivert1310 a răspuns:

Nu cu otrava, ca poti sa mori, da-ti cu rahat pe ele si sa vezi ca nu le mai bagi in gura, stiu pe cineva care asa s-a lecuit, dar l-a manjit maicasa cand era mic, nu el laughing)

| SuperstarAmi a răspuns:

Da la Farmacie sunt lacuri de unghii cu intarirea calciului!

| SomeBodyThatDoesNotMatter a răspuns:

Http://www.facebook.com/DSoaraDeLaBloc e o notita pe pag asta despre rosul unghiilor

| BBiiiaa explică (pentru SomeBodyThatDoesNotMatter):

Mersii:*,chiar m-ai ajutat, insa, din pacate, am dat deja funda. Oricum a fost cel mai bun raspuns!

| SomeBodyThatDoesNotMatter a răspuns (pentru BBiiiaa):

Ma bucur ca te-a ajutat. E cea mai buna "funda"big grin.

Întrebări similare