| Awp_Alex_1990 a întrebat:

Rinita non-alergica poate fi provocata de stres/depresie?
A mai avut cineva asa ceva? O am de 8 luni si nu stiu care este cauza.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Razvy12 a răspuns:

Rinita,daca nu ma insel e legat de nas? adica iti curge si ceva de genul?

| Awp_Alex_1990 explică (pentru Razvy12):

Da,imi curg secretii din nas in gat si am mucus in gat in permanenta.Rinita este non alergica.De 8 luni sufar de asta si incerc sa gasesc cauza.Ideea e ca sunt foarte stresat, atat psihic cat si emotional.

| AutumnDay a răspuns:

Eu sper ca si cea alergica sa fie pe baza de stres si sper sa scap vroedata de ea... O am de aproape un an.

| Awp_Alex_1990 explică (pentru AutumnDay):

Nu stiu ce sa mai fac...tu ce simptome ai? Ai mucus in gat?

| Razvy12 a răspuns (pentru Awp_Alex_1990):

Pai sa iti explic, eu am deviatie de sept, deviatia de sept a dus la aparitia unei alergi, gen rinita, am fost la medic, mi-a dat un tratament si am scapat de ea, du te la medic, nu are legatura cu stresul sau ceva, te duci la medic, urmezi un tratament si gata

Ideea este ca am fost, am luat atatea tratamente, picaturi, antibiotice.Nimic.

Astea doar ti le amelioreaza cat de cat, ca sa scapi trebuie sa faci operatie

Operatie pentru ce? Nu am deviatie de sept

Posibil sa fie ceva acolo care creaza mereu alergia asta, mai consulta si alti medici si vezi ce iti zic.

| AutumnDay a răspuns (pentru Razvy12):

Nu iti mai da cu parerea daca nu stii despre ce e vorba. Mai mult incurci omul. Operatie la ce Doamne iarta-ma?!

| Razvy12 a răspuns (pentru AutumnDay):

Vorbesc ca si eu am asa ceva si tot operatie trebuie sa fac ca sa scap, altceva nu stiu ce poate sa faca,