anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sa elimin pâinea din alimentația mea? Nu am nicio problema medicala, dar am auzit ca asa ar fi mai sănătos, fără pâine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Miturile ciudatilor care vor sa slabeasca. Mori de foame fara paine, nu te ajuta sa slabesti, ca nu are cine stie ce calorii, asta daca o elimini din alimentatie. Puneti mana lenesilor pe sport, ca nu vine cineva cu ceva miraculos de slabit.

| Panamax a răspuns:

Sarea si zaharul ar fi mai ok.

| Bondarel99 a răspuns:

Painea nu e o tragedie.
Daca nu mananci paine alba, poti sa o mananci linistit.

| Preotul500 a răspuns:

Asta pentru persoanele care au foarte multe kilograme sau care tin un regim strict.

| Sly a răspuns:

Masura e cea mai buna in toate. Nu painea e nesanatoasa, ci excesul!

| RobertMoon a răspuns:

Pâinea e săracă în nutrienți, deci nu e ceva important în alimentație, un roman mănâncă în medie 97kg de pâine pe an, iar un britanic aproximativ 14, nu știu dacă consumam atât de mult, dar am văzut persoane care mănâncă pepene sau paste cu pâine, ceea ce e no comment, deci s-ar putea sa fie adevărat. Eu personal mănânc pâine pe tava de la boromir din făină integrală, dar foarte puțină cred că mănânc o pâine în 3-4 zile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Orez/macaroane/cartofi. Singurul dezavantaj, e ca astea trebuie preparate, pe cand painea e gata de servit.

| Tarzhan a răspuns:

Bunicii tai nu mâncau paine? Ca ei la vârsta pe care o ai tu acum erau mult mai sănătoși decât ești tu.

| BlackBriliant a răspuns (pentru Tarzhan):

Ma ce m00rti tai te bagi tu in seama? stai acolo in peshtera, copile