Eu m-am dus direct la sectia de psihiatrie in spital de stat si mi-am spus problemele in cabinetul medicului.
Fara trimitere, fara nimic.
Te primesc la psihiatrie si fara trimitere cel putin in Bucuresti.
Trebuie sa fii asigurat btw si sa ai buletinul.
Bineinteles ca in cabinet erau si 4 rezidenti la psihiatrie care ascultau atenti dar nu m-am simtit cum mi-ar fi luat din intimitate
Mersi frumos pentru raspuns.
Nu stiu de ce, dar aveam impresia ca te iau in ras dacă te duci acolo si spui ca ai venit "de capul tau".
Alta curiozitate ar fi daca te mai poti duce la facultatea de medicină, având în vedere că ai o afectiune psihică, nu neapărat psihoze. Sau alte facultăți unde necesita "test psihologic" sau daca in cazul in care esti major mai trebuie sa stie si alti membri ai familiei.
In nici un caz nu te ia nimeni in ras, sunt chiar amabili pe acolo, f dedicati medicii si restul personalului, eu am fost la spitalul militar central, si prin alte spitale cred ca e la fel.
Pai trebuie sa stai bine cu psihicul la facultatea de medicina, ei te primesc oricum, dar ca la orice facultate trebuie sa vii cu avizul de la medic ca esti sanatos, acum daca tu ai vreo afectiune psihica grava si iei tratament nu stiu ce sa zic.