| FlOrRyN a întrebat:

Sal all! As vrea sa slabes cel putin 3 kg pana la ziua mea care este pe 19 iulie. Fac 13 ani. sunt putin cam plinut am 55 de kg si as vrea sa mai slabesc. Nu vreau regimuri, as vrea niste exergiti pentru a putea slabi in zona abdomenuli. Va rog sa ma ajutati! FUNDA + VOT!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| cal3star a răspuns:

E cam greu sa slabesti asa rapid asa mult, daca te vad ai tai te cearta. Iti spun cum am slabit eu. Mancare mai putina, paine deloc, dulciuri deloc, si mergi pe jos mult... sau sa joci ceva tenis, orice

| RazvanRms a răspuns:

Pretenash alearga in fiecare zii cate 30-40 de minute si incearca sa mananci fara paine mananca mai mult legume si cred ca o sa dai jos 3 kg daca te tii de treaba.Si fara dulciuri. Oricum nu te inteleg dc vrei sa slabesti?

| HighParadox a răspuns:

Pai..pentru a slabi nu sunt indeajuns doar exercitiile oricat de multe/complexe ar fi ele.din proprie experienta iti spun ca trebuie si un mic regim, nu foarte drastic ( de ex fara dulciuri, grasimi) ..Alergatul da roade, flotarile, abdomene. dar trebuie facut constant, zilnic si trebuie sa te fortezi putin..Depinde si de ce organism ai, nu suntem niciunul in masura in a-ti da sfaturi de genul acesta; ai putea sa consulti si un nutritionist.