| AnnAnonymous a întrebat:

am o intrebare e normal sa vezi cum iti bate inima? straight face adica daca stau si ma uit in partea stanga unde e inima, la sanul stang, observ cum imi bate inima,observ bataile ei. si mi se pare ca partea cu inima adica partea sanului imi e mai umflat, mai mare ca partea dreapta. e posibilk ca inima sa iasa afara, sau sa creasca? am facut de curand ekg, si a iesit gresit. a zis ca am probleme si sa i lrefac. era pe hartie jos o inimioara mica langa care scrie 111 la al2-lea ekg, a iesit tot asa. dar la inimioara aia a fost 112. mai mare, si de acolo am mers la cardiolog la consult, m-a consultat si a zis ca nu am nimic grav, doar ca am ceva brd sau ceva cuvant cu b. dar nu mi-a dat nici un tratament pentru ca a zis ca nu am nimic. si totusi eu daca stau si ma uit observ prin piele cum imi bate inima.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Liiidiaaa a răspuns:

Buna
NU AI NIMIC
Si eu observ ca sanul stang este mai marebig grin si da este normal sa vezi cum iti bate inima daca esti foarte atent...
NU AI NIMIC repet este totul in regula si eu am la fel si sora mea si...toata lumea! Deci fi linistita este totul in regula!
happy

| AnnAnonymous explică (pentru Liiidiaaa):

Sunt baiat. doar ca n-am gasit alta expresie in afara de san laughing

| Liiidiaaa a răspuns (pentru AnnAnonymous):

Mdaaa...ma gandeam eulaughing) dar este normal...big grin
Ma gandeam eu ca esti baiatlaughing) dar ai spus san si ma gandeam ca esti fatalaughing)

| AnnAnonymous explică (pentru Liiidiaaa):

laughing mi-ar placea sa fim prieteni blushing daca vrei lasa-mi pe privat un id de skype, mess ceva big grin