Întrebare recomandată | beautifulhouse a întrebat:

Sal TPU, am o problema cand am plecat de la scoala pe drum in timp ce respiram mi s-a intamplat ca atunci cand dadeam aeru din mine afara sa ma doara inima si spatele(probabil plamanii) l-am sunat imediat pe tatal meu si mi-a zis sa trag aer in piept si sa-l dau afara pe gura.mi-a trecut insa mi-e frica ca simptomele sa nu apara din nou, din cauza ca in urma cu aproximativ 2 luni mi-am cumparat un pachet de tigari si am fumat si mai rau e ca dupa ce am terminat pachetul am luat o foaie am rulat-o i-am dat foc si am tras prin ea dar in gura insa am inhalat si mult fum.ce credeti ca poate fi? o sa se intoarca aceste simptome? pls rog seriozitate dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GumiFreeStyle a răspuns:

Eu zic s ate lasi de fumat deoarece nu stiu de ce dar am o banuiala ca tu nu esti chiar in regula [posibil ori sa fi alergic, ori sa fi foarte slab adica sa-ti lipsesca ace imunitate]
Care previ umatorul ''atac'':-NU mai fuma[pe bune lasa-te]
-Sa te porti cat mai gros imbracat e posiv sa fi fost afectat si de schimbarea recenta de temperatura
-NU mai fi asa stresat[adica incerca sa nu mai fi stresat fi mai calm ]
-Du-te si consulta un doctor.

27 răspunsuri:
| Ionucaaa a răspuns:

Mai bine nu mai fuma. Vei avea după aia grave probleme cu plămânii.

Răspuns utilizator avertizat
| StefanelAlex a răspuns:

Cred ca ar fi din cauza grasimii depuse pe vasele de sange care poate duce la infarct. Este o problema serioasa. Iti recomand sa consulti medicul de familie.
http://www.cardioclass.ro/......rolul.html

| Mari98 a răspuns:

Te rog nu mai fuma, pentru a nu se agrava si mai tare situatia..nuti bate joc de viata ta, ci ai grija te tine happy

| stefania25 a răspuns:

Nu vreau sa te alarmez dar stii ca fumatul poate provoca tuberculoza dar in special si moarte plamanii tai probabil"sufera"din cauza fumuluistraight face

| Raniia a răspuns:

Ar putea sa fie o nevralgie intercostala, dar pentru a stabili cauza trebuie sa te consulte un medic. Legat de fumat chiar tu ai spus-o ca nu-ti place gustul, atunci umpleti plamanii cu aer proaspat!

| Ziser a răspuns:

Si pe mine m-a durut, dar am 12 ani si nu fumez. Poate e din cauza aerului rece sau ai tras aer in tine dintr-o data si ai fortat plamanii.Respira incet si nu o sa mai ai probleme.Asa mi-a trecut si mie!

| alexandruth a răspuns:

Nu e de la tigari. Clar... Retine asta: pe un fumator nu-l dor plamanii si nu e afectat doar de cancer... happy Nu vreau reply-uri daca se poate. big grin

| S?ndu??a a răspuns:

Fumatul nu ajuta la sanatate poate fi de la asta asa ca mai bine nicioadata sa nu mai fumezi. Daca vei ma incerca se poate intoarce.Nustiu precis.Dar oricum

| Ciuuf a răspuns:

NU FUMA!
Daca continui sa fumezi, o sa ajungi sa respiri foarte greu!

| ピンク a răspuns:

Nu stiu ce sa spun despre problema ta. Nu e neaparat o chestie de fumat (oricum, indicat ar fi sa nu mai fumezi). Eu am avut acelasi simptome chiar luna trecuta, si m-am alarmat si eu foarte tare, dar pana la urma s-a dovedit ca am doar putina pneumonie. In orice caz, nu e de joaca! Mai bine ai consulta cat mai repede un medic. Insanatosire grabnica! big grin

| GumiFreeStyle a răspuns (pentru beautifulhouse):

Nu prea cred ca are de a face acel fum deoarece ai spus ca acum 2 luni, no? Cred ca daca era din cauza lui ai fi patit imediat ceva.gen in prima saptamana.

Chiar nu stiu.Cred ca ca e foarte posibil [cred ca cel mai posibil]ca acest lucru sa fie cauza.

| CrazyTeenager a răspuns:

Daca te lasi de ele si te apuci de sport in special cardio, alergare, greutati, ori du-te la box daca vrei sa fii jmeker.

| Vadim777 a răspuns:

Tigara big grin

| AaNdYy a răspuns:

Nu mai fuma, nu degeaba scrie pe pachete: Tutunul dauneaza grav sanatatii

| AaNdYy a răspuns:

Clar, fumatul e cauza.

| c0ton a răspuns:

Pai fumatul iti afuma plamani si ti se face niste cheaguri mici foarte mici care nu duc la moarte dar duc la simptome pe termen nervos deci nu fuma nici bea multa cafea si alcol si a sa te faci mai bine ca espresia aia ``mai bine acum decat niciodata.

Nu ai pentru ce big grin!

| s3v3n7 a răspuns:

Vai tigarile astea.
Mai bine le lasi balta si faci ceva sport.

| Zenithf a răspuns:

Banuiala mea este ca durerea nu are legatura cu aparatul respirator sau cu inima, ci cu aparatul locomotor - coastele si muschii intercostali, cunoscuta ca nevralgie intercostala, si poate fi datorata unui viciu de pozitie si/sau frigului.

| FrumoasaTa a răspuns:

Lasa-te de fumat.Din cauza asta simptomele nu vor inceta sa apara