| EmoReny a întrebat:

Sall all am o mica mare problemuta m-am cam ingrasat un pic in ultima vreme si vine vara si vreau sa arat cat mai bine imi puteti spune cum sa slabesc pana la vara :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| ElectronicSound a răspuns:

Fa mult sport, alergatul in spercial, mananca sanatos cu 5 mese pe zi cu fructe si legume dar nu trebuie infometa, putin din toate ceva de genul si incearca creme, vergeturi, din astea

| AlexandraIleana a răspuns:

Simplu.Sa alergi in fiecare zi.da nu ca azi alergi si ca oo ca maine n-ai chef.sau poti in fiecare seara sa faci tot felul de exercitii happy gasesti si pe youtube.Succes

| DdDdde a răspuns:

Pai poti sa bei apa cu lamaie in loc de suc sa iti faci detoxuri, sport mult sport poti merge pe jos in loc sa iei tranvaiul sau masina, sa mananci sanatos nu de la fast food sau chestii in ulei nu neaparat fructe fructe mereu dar mai multe mese in cantitati mici happy

| EmoReny explică (pentru DdDdde):

Pai apa cu lamaie beau aproape mereu suc am baut ultima oara luna trecuta laughing sport fac badminton aproape in fiecare zii si cu masina nu prea ma duc dar mersi de sugestii happy

| irina20 a răspuns:

Incearca sa ai mese regulate, fa miscare; plimbari, alergari etc.Bea multa apa sau ceaiuri. Daca consumi sucuri carbogazoase, renunta la ele.

| onasis1961 a răspuns:

Adopta o dieta sanatoasa si multa miscare si sport, si sigur vei avea beneficii.Multa bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Mergi pe o alimentatie saraca caloric in care sa intre si miscare zilnic, acesta este secretul.
Te pup!

| EmoReny explică (pentru anonim_4396):

Mersi :* si chiar sa incerc ideile voastre :*