Draga mamei, ca sa arati ca o miss Univers ar trebui sa ai 53 de kg. Dar nu este nevoie sa te omori cu atatea abdomene, ca te epuizezi.Este bine ca ai redus painea si nu mai mananci seara.Si ai sa vezi cum ai sa slabesti! Pana la vara mai este timp si nu este asa urgent. Trebuie sa urmezi o dieta pe care poti s-o suporti si s-o duci pe termen lung. Dar asa cum esti acum esti foarte bine. Daca nu te mai ingrasi si o sa mai cresti(asta nu depinde de tine insa!), o sa fi perfecta!
Foarte bine! Nu esti grasa, dar nu trebuie neaparat sa fii grasa ca sa ai grija de tine!
Ai grija sa mananci la ore fixe si sa bei multe lichide.In legatura cu painea, inlocuieste-o pe cea alba cu painea neagra, cu seminte(chiar daca nu iti place gustul, te vei obisnui, crede-ma!)
Va dura ceva pana se vor vedea rezultatele, ideea e sa nu te descurajezi! Pe langa abdomene mai incearca niste exercitii de strething, jogging, pilates, sa faci cat mai multa miscare.
Felicitari. Putine persoane pot sa aunga asa de aproape de perfectiune. nu ai decat cu un kg mai mult. Acele abdomene sunt foarte bune pentru mentinere...numai sa nu te opresti de la mancat.
Ar mai trebuii sa te mai ingrasi cateva kiograme (pana la 58 kg)
intra pe:
http://dieta.romedic.ro/calculator_dieta.php
si completeaza casuta din >>> dreapta >>>
Multumesc pentru raspunsuri:*
@daemon:ink 3 kg? eu vreau sa mai slabesc si tuh imi recomanzi sa ma ingras? nu te supara pe mine dar nu sunt de acord cu ce ai spus tu acolo
Si eu am tot 12 ani 1.63 si 53 de kg si si eu cred ca sunt batoza este adevarat?