Deci, ca sa te lasi de sucuri acidulate, bea mai multa apa, incat sa nu-ti mai fie sete, eu m-am lasat de sucuri acidulate, toata vacanta nu cred c-am baut mai mult de 2 pahare de cola cand m-am intalnit cu un prieten, dar aici, depinde si de vointa, sa vrei sa faci asta
Buna!
La sucuri nu e chiar greu sa renunti. Nu mai iti cumpara 2 saptamani si daca 2 saptamnai nu bei suc o sa vezi ca nu o sa iti mai placa. Desigur in aceste 2 saptamani incerca sa bei cat de multa apa poti.
Incearca sa nu mai bei, bea apa. Si nu mai cumpara acasa, nici pe drum sau altundeva. Mai poti cateodata sa mai bei sucuri la petreceri sau la ocazii, dar in zilele normale, incearca sa bei apa.
Pai pentru voma ia metroclopramid nu mai vomiti muuuuult timp si ca sa te lasi de sucurile acidulate este simplu si mai bine pentru organismul tau. Doar bea suc neacidulat si apa plata si in nici un caz sa nu bei apa minerala ca o sa vrei suc acidulat FUNDA?
E buna apa cu lamie si zahar(limonada), pe multe siteuri scrie de miere, dar mie imi place zaharul
Daca beau limonada e buna? ca acolo am baut si limonada si a fost foarte buna
Normal ca este buna si iti opreste mai bine setea decat sucurile.
E buna! SI mie imi place, mai mult decat un suc acidulat! Cu miere e mai sanatoasa, dar parca e mai dulce cu zahar
Încearcă sa renunti la cola și fanta deoarece sunt foarte acide.Un pahar de cola se neutralizează cu 32 de pahare de apa.Acidul în stomac este asemănător cu acidul clorhidric și în contact cu cu acizi din sucuri dau o reacție efervescenta care iți dăunează puternic
anonim_4396 întreabă: