| Crysty1996 a întrebat:

Sall cum sa am mai multa forta in maini picioare etc in clasa la mine toti baieti au forta mai mare ca mine si vrea sa am mai multa sa fiu ca ei cum pot sa am mai multa forta in special in maini si in restul corpului

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ladyMillion a răspuns:

Flotaribatting eyelashesincepi cu putine(5, 10)pe zi,si putin cate putin adaugi in fiecare zi mai multe pana ajungi la un numar maretongue
pentru picioare:genoflexiunu, fandari, si preferatul meudevil incearca sa stai 3 minute lipit cu spatele de un perete si cu picioarele in forma de scaunel(adica sa formezi unghi de 90 de grade)succes si sper ca te-am ajutattongue
daca vrei sa arati bine si sa ai forta doar prin munca poti obtine astatongue

5 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Flotari,tractiuni si genoflexiuni la greu!
sa ridici greutati usoare iti da muschi...dar nu prea te ajuta la forta

| WeaponGirl a răspuns:

Du-te la sala tongue

| nesuferit a răspuns:

Efort fizic. apucate de un sport ceva, fa flotari/tractiuni acasa, dar regulat nu faci azi 1 si mai faci peste 2 saptamani
Succes

| Last13Lucky a răspuns:

Sala de fortawinking

| TudorRadu a răspuns:

Aoleuuuuuuuuuuuuuu eu am facut 3 flotari si am murit