anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 12 ani si as vrea sa slabesc. Am 1.56 inaltime si 49 de kilograme. Sunt baiat dar mi se pare ca nu sunt tocmai slab, desi ma incadrez in kilogramele limita pentru inaltime. As vrea si eu o cura de slabit, as vrea sa ajung la 46 de kg. Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lizemm a răspuns:

Nu cred ca ai nevoie sa slabesti, mai ales la varsta asta. inaltime ta e numai buna la kg care le ai. poti sa faci sport mult si te va ajuta mult sa iti faci pectorali, patratele si toate astea. bafta multa. eu spun ca e mult mai bine sa incepi de acum decat sa lasi de pe o zi pe alta.

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru lizemm):

Multumesc. Si ce sport sa fac? Eu am niste gantere de 1kg si fac cate 50-100 in fiecare zi. E ok? Ca nu am timp sa fac un sport in particular. E greuu cu scoala.

| lizemm a răspuns (pentru anonim_4396):

Poti cauta pe internet exercitii. flotari, abdomene... vezi tu. cate jum de ora o ora e ok.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Ai greutate NORMALĂ; iar greutatea ta IDEALĂ ar trebui să fie de 52, 5 kg - vezi linkul :
http://www.dietetik.ro/......calculator

Deci, ai cu vreo 3-4 kg SUB greutatea IDEALĂ, aşa că, NU mai trebuie să slăbeşti DELOC!

Oricum, la vârsta ta, NU se ţin diete ( de nici un fel ), ci se face multă mişcare/sport ( preferabil, zilnic ), etc.

Toate cele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru bursuc001):

Multumesc, eu am vrut sa slabesc pentru ca nu mi se pare ca arat chiar asa de bine. Adica nu sunt gras, dar nici slab nu mi se pare ca arat.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu plăcere!

Dacă mai slăbeşti, ajungi SUBPONDERAL sad

O zi frumoasă.

| RadioactiveUranium a răspuns:

Tu cura? Copii n-au voie sa tina diete!

| lizemm a răspuns:

Mersiwinking

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ești un copil răsfățat, stai cuminte!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Legiuitoarea):

De ce imi spui rasfatat? Ce ti-am facut eu?

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru anonim_4396):

Bună.
Nu cunoști sensul cuvântului"răsfățat"?
Nici cel mai prost medic nutriționist nu o să te treacă pe dietă!
Pa, pa.