| SaDiCuL a întrebat:

Am 13 ani si se banuieste ca am astm bronsic
poate cineva sa-mi zica ce e fara copy-paste sa inteleg ce e si cum se manifesta, daca se vindeca?

va rog mult funda+vot

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Matei_Rodica_1997 a răspuns:

Inseamna ca ai respiratia dificila.
in ciuda faptului ca astmul bronsic nu poate fi vindecat, simptomele pot fi controlate folosind medicamente

| D3iUtsA a răspuns:

Buna! Si eu am 13 ani si am fost diagnosticata cu astm. Astmul este o boala respiratorie. Cand ai astm respiri mai greu, deci obosesti mai repede, te poti sufoca, poti sa ai accese urate de tuse, iar mie mi s-a spus ca atunci cand ai astm iti e greu sa expiri aerul. Cat despre vindecare, din moment ce ai doar 13 ani exista multe sanse sa te vindeci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!
Astmul bronsic este o boala a sistemului respirator.
Este o boala care nu poate fii vindecata, din fericire poate fii tinuta sub control cu medicamente impotriva bolii.
Ca simptome mai speciale poti avea:accese urate de tuse, wheezing(respiratie suieratoare) in piept,din cauza aceasta te poti sufoca, de aceea e nevoie de inhalator.
Evita:praful, puful,frigul, fumul de tigara, aerul foarte uscat, vaporii de parfum, mirosul de vopsele, faina etc!
Cu astmul nu e de joaca, asa ca iti sugerez sa ai grija de tine asa cum poti mai bine!
Pa, pa!

| Empathizer a răspuns (pentru D3iUtsA):

Felicitari, ai dat un raspuns excelent. Si bine informat, si bine formulat, si corect gramatical. Ma bucur ca mai exista astfel de persoane la categoria asta de varsta. Daca te vei face medic, m-as inscrie pe lista ta de pacienti. Ies la pensie tocmai cand ai termina tu studiile medicale.

| D3iUtsA a răspuns (pentru Empathizer):

Sincer, spre aceasta meserie as vrea sa ma orientez. big grin